ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ανεξάρτητες δοκιμές αποδεικνύουν ότι το Intercept X της Sophos είναι στην κορυφή!

Λογικά, μέχρι τώρα θα πρέπει να γνωρίζετε με ποιο τρόπο η επόμενης γενιάς λύση endpoint της Sophos προστατεύει εσάς και την επιχείρηση σας. Η Sophos είναι εξαιρετικά περήφανη για το Intercept X και πιστεύει πραγματικά πως είναι το καλύτερο προϊόν του είδους του στην αγορά.

Παρόλα αυτά, και όπως είναι φυσιολογικό θα θέλετε να ακούσετε ή να διαβάσετε και ανεξάρτητες γνώμες επίσης. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η Sophos δημοσιεύει τον σύνδεσμο για την έρευνα της ESG Lab, η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε δοκιμή με το Intercept X.

Κατά την διάρκεια της δοκιμής, η Enterprise Strategy Group (ESG) παρατήρησε ότι η απόδοση του Intercept X καθώς και η ευελιξία, η ευχρηστία και η αξιοπιστία του στην ανίχνευση και στην πρόληψη και αντιμετώπιση πραγματικών προηγμένων απειλών και signature-less exploits.

Οι δοκιμές και τα τεστ που πραγματοποίησε η εταιρεία περιλάμβαναν:

  • Την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός εγγράφου του Word που περιείχε πραγματικό κώδικα ransomware από, κάποιον που από ότι φαίνεται είναι, ο διευθυντής του χρήστη του υπολογιστή
  • Την έναρξη μία stack pivoting επίθεση που εκμεταλλευόταν ένα exploit σε ένα αρχείο PDF
  • Η λήψη ενός δωρεάν αρχείου αναφοράς από τον Ιστό, το οποίο με τη σειρά του κατέβασε ένα δεύτερο αρχείο που επιχείρησε να συμπιέσει τα περιεχόμενα του “My Documents” και να τα ανεβάσει στην ιστοσελίδα διοίκησης και ελέγχου (command and control).

Ποια ήταν η ετυμηγορία;

Το Sophos Intercept X έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο κλείνοντας πολλά από τα κενά στην ασφάλεια τερματικών που δυστυχώς εντοπίζονται ακόμα σε πολλούς οργανισμούς και μαλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όμως δεν είναι απαραίτητο να ακούσετε την Sophos ή την ανεξάρτητη εταιρεία δοκιμών Enterprise Strategy Group (ESG) για να πειστείτε για την εκπληκτική απόδοση και δυναμική του Sophos Intercept X. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και από μόνοι σας, δωρεάν!  

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.