ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με την Έκδοση 4.4.3 το SEP sesam αποτελεί κορυφαία λύση backup για περιβάλλοντα VMware

Με τη νέα έκδοση 4.4.3, το SEP sesam μπορεί πλέον να θεωρείται ως μία από τις καλύτερες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων για περιβάλλοντα VMware.

Με το SEP sesam, τα δεδομένα των οργανισμών και των επιχειρήσεων είναι προστατευμένα 24 ώρες το 24ωρο και πάντα διαθέσιμα και προσβάσιμα. Στην τελευταία έκδοση, SEP sesam v4.4.3, το SEP sesam είναι πληρέστερο, καλύτερο, αποδοτικότερο και εξαιρετικά αποτελεσματικό στην προστασία δεδομένων ειδικά σε περιβάλλοντα VMware.

Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις βελτιώσεις και τις προσθήκες στα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης 4.4.3 και θα καταλάβετε αμέσως ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες λύσεις της αγοράς. 

1. Το νέο SEP sesam Version 4.4.3 υποστηρίζει την εκκίνηση των Virtual Machines απευθείας από τον εφεδρικό χώρο αποθήκευσης (backup storage)

2. Οι εικονικές μηχανές (Virtual Machines) μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας επειδή δεν έχει χαθεί χρόνος εκτελώντας επαναφορές (restores).

3. To VMware vMotion αυτομάτως μετακινεί τις παραγωγικές και λειτουργικές εικονικές μηχανές (VMs) από τον εφεδρικό χώρο αποθήκευσης σε παραγωγικό VMware storage κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών.

4. Τα backed-up VMDKs μπορούν να γίνουν attached σε παραγωγικά και λειτουργικά VMs με λειτουργικά συστήματα Linux, Windows ή Open Enterprise Server ανεξάρτητα από τη πλατφόρμα.

5. Υποστηρίζεται single file restore από CBT Full, Inc και Diff backups

6. Υποστηρίζονται instant recoveries από CBT Full, Inc και Diff backups

7. Είναι επίσης δυνατά τα single file restores και instant recoveries από deduplicated Si3 backups

8. Υποστηρίζονται και δίσκοι SATA μαζί με τους δίσκους SCSI κατά την διάρκεια της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς, μέσω της λειτουργίας μεταφοράς Hot-Add. 

9. Η πλήρης λειτουργικότητα εξασφαλίζεται για τους backup servers και τους remote device servers.

Δείτε όλες τις αλλαγές παρακάτω