ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δύο βραβεία κέρδισε η Sophos για την άριστη ασφάλεια που προσφέρει

Στην εκδήλωση για την πρώτη χρονιά των βραβείων του Βρετανικού περιοδικού Computing με την ονομασία Security Excellence Awards 2016, η Sophos κέρδισε δύο βραβεία της βιομηχανίας. Το πρώτο με την ονομασία Data Encryption Award (Βραβείο για την Κρυπτογράφηση Δεδομένων) κέρδισε το προϊόν της εταιρείας, SafeGuard 8  ενώ το Firewall Solution και UTM Award κέρδισε το Sophos XG Firewall.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στην σκιά του Shard όπου εκπρόσωποι της Sophos απόλαυσαν την κάπως περίεργη, αλλά ιδιαίτερα διασκεδαστική και με κωμικά στοιχεία παρουσίαση του Chris Turner. Αν και αξιολογήθηκαν εκατοντάδες προϊόντα από εκατοντάδες εταιρείες και τα βραβεία ήταν εικοσιένα (21), η Sophos ήταν μία από τις  πολύ λίγες εταιρείες που έλαβαν περισσότερα από ένα βραβεία στην ωραία βραδιά.

Το Sophos SafeGuard 8 είναι μία επαναστατική επόμενης γενιάς τεχνολογία Συγχρονισμένης Κρυπτογράφησης (Synchronized Encryption) που είχε να αντιμετωπίσει έντονο και ισχυρό ανταγωνισμό από εταιρείες όπως οι Covata, Vormetric και Cloudview. Το Sophos XG Firewall από την άλλη με την κορυφαία απόδοση firewall του, την εκπληκτική ασφάλεια και τις εξαιρετικές δυνατότητες διαχείρισης αντιμετώπισε αρκετά ισχυρούς αντιπάλους όπως η Barracuda και η Panda.

Χάρη στην σταθερή απόδοση και το εξαιρετικό έργο των ομάδων πίσω από τα προϊόντα SafeGuard και XG Firewall, η Sophos ήταν μία από τις λίγες εταιρείες που έφυγαν από την εξαιρετική αυτή εκδήλωση με δύο βραβεία σε δύο κορυφαίες κατηγορίες.

Η Sophos είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα στην συμμετοχή στα πρώτα Security Excellence Awards και ευελπιστεί ότι θα κερδίσει πολλά περισσότερα βραβεία στα χρόνια που θα έρθουν.  

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.