ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Gartner αναγνωρίζει ότι η ηγετική θέση της Sophos στην προστασία δεδομένων είναι διαρκής

Αφού αναγνωρίστηκε από την εταιρεία Gartner ως ηγέτιδα εταιρεία για επτά συνεχόμενα Μαγικά Τεταρτημόρια (Magic Quadrants) πάνω στην Προστασία Δεδομένων Φορητών Συσκευών (Mobile Data Protection) η Sophos συνέχισε προς την ίδια επιτυχημένη κατεύθυνση ως μία από τις εταιρείες που διαθέτουν την πιο ολοκληρωμένη λύση στην αγορά, στην νέα έκθεση της Gartner με την ονομασία Market Guide for Information-Centric Endpoint and Mobile Protection.

Αυτή η νέα έκθεση από τον John Girard της Gartner ουσιαστικά αντικαθιστά την παλαιότερη Gartner Quadrant for Mobile Protection. Η νέα έκθεση καθορίζει εννέα διαφορετικές μεθόδους για την πληροφοριοκεντρική προστασία τερματικών συσκευών, που απλώνονται μεταξύ λύσεων βασικής προστασίας συσκευών και της ολοκληρωμένων file-based μεθόδων προστασίας.

Από τις 18 εταιρείες αντιπροσώπους που συζητήθηκαν στην έκθεση, η Sophos ήταν η μία από τις δύο εταιρείες που παρείχε μία λύση για κάθε μία μέθοδο με τα Sophos SafeGuard και Sophos Mobile Control.

Το Sophos SafeGuard με την always-on file-based τεχνολογία Synchronized Encryption , θα προστατεύσει τα αρχεία σας, οπουδήποτε και να βρεθούνε, για παράδειγμα όταν διαμοιράζονται μεταξύ πλατφορμών, όταν αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ανεβαίνουν σε cloud-based αποθηκευτικούς χώρους. Η ασφαλή τεχνολογία container και οι δυνατότητες διαχείρισης προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων (PIM) στο Sophos Mobile Control προάγουν την ασφαλή συνεργασία παντού και οπουδήποτε, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια καθώς εργάζεστε με τις φορητές συσκευές σας και προλαμβάνοντας και αποτρέποντας την τυχαία διαρροή δεδομένων.

Η Sophos συμφωνεί με την Gartner, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δεδομένα και οι πληροφορίες μεταφέρονται συχνά σε φορητές συσκευές σήμερα, ότι οι λύσεις προστασίας δεδομένων δεν μπορούν πια να επικεντρώνονται γύρω από την πλήρη κρυπτογράφηση του δίσκου, αλλά θα πρέπει αντίθετα να αντιπροσωπεύει όλους τους τρόπους προστασίας που απαιτούνται ώστε τα επιχειρησιακά δεδομένα να είναι ασφαλή καθώς μετακινούνται.

Για να μάθετε περισσότερα για όσα λέει η Gartner για το τοπίο στην αγορά των λύσεων Information-Centric Endpoint και Mobile Protection κατεβάστε τον πλήρη οδηγό αγοράς από εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.