ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Central παρέχει υποστήριξη και για συστήματα SIEM (Splunk, ArcSight κ.ά)

Το Sophos Central έχει ενσωματώσει πολλά από τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για να παραμείνει ασφαλής μία επιχείρηση. Παρόλα αυτά, στη Sophos αντιλαμβάνονται ότι πολλοί οργανισμοί και εταιρείες χρησιμοποιούν πολλαπλά προϊόντα διάφορων εταιρειών και προμηθευτών ενώ εκμεταλλεύονται και τις δυνατότητες κάποιου SIEM (Security Information and Event Management, σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών και Συμβάντων Ασφάλειας) για να μπορέσουν να βγάλουν κάποιο νόημα από όλα τα συμβάντα ασφαλείας που παράγουν όλα αυτά τα ανόμοια προϊόντα.

Με τα δεδομένα να ρέουν γρήγορα, οι ομάδες IT έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλη πρόκληση εφόσον θέλουν να διατηρήσουν μία σωστή, και συνεκτική ορατότητα στις τεράστιες ποσότητες δεδομένων και πληροφοριών που λαμβάνουν διαρκώς από όλα αυτά τα προϊόντα διαφορετικών προϊόντων που χρησιμοποιούν.  

Σε αυτό το πνεύμα, η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πρόσθεσε ενσωμάτωση SIEM στο Sophos Central. Είτε επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το Splunk, το ArkSight ή κάποιο άλλο δημοφιλές σύστημα SIEM, θα βρείτε ιδιαίτερα απλή την σύνδεση και την ενσωμάτωση του με το Sophos Central. Έτσι, μπορείτε να έχετε εικόνα των συμβάντων και των ειδοποιήσεων για όλα τα προϊόντα του Sophos Central σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για ένα μοναδικό integration, είτε χρησιμοποιείτε Endpoint Advanced ή Wireless ή την επόμενης γενιάς προστασία τερματικών της Sophos, Intercept X ή προστασία Email ή το Encryption… όλα εργάζονται μαζί σαν ένα, μοναδικό integration.

Η εγκατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Δείτε παρακάτω το video για να πάρετε μία ιδέα για το integration του SIEM στο Sophos Central.

Στην Sophos εργάστηκαν σκληρά για την λύση του SIEM integration και ευελπιστεί ότι θα την ευχαριστηθείτε, όσοι οι μηχανικοί της Sophos ευχαριστήθηκαν που την δημιούργησαν. Με τα audit logs και τα χαρακτηριστικά RBAC, το integration του SIEM είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για την βελτίωση της αποδοτικότητας όλων των εταιρικών ομάδων IT, μικρών και μεγάλων.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.