ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos: Παραμείνετε προστατευμένοι ενάντια στο ransomware

Το ransomware μπορεί να προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην λειτουργία της παραγωγικότητας ενός οργανισμού. Ακριβώς για αυτό το λόγο είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε πως μπορείτε να οικοδομήσετε την καλύτερη δυνατή άμυνα εναντίον του. 

Εκείνοι που δημιουργούν το ransomware, δεν παραμένουν άπραγοι επίσης περιμένοντας το malware τους να βρει στόχο. Συνεργάζονται με επαγγελματικές ομάδες, ενημερώνοντας διαρκώς, ενισχύοντας και βελτιώνοντας νέες παραλλαγές ransomware – και αν πέσετε στα δίκτυα τους, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές ή και καταστροφικές.

Γιατί αυτές οι επιθέσεις πετυχαίνουν το στόχο τους; Πως μία τυπική μόλυνση του είδους λαμβάνει χώρα; Ποια συστήματα ασφαλείας πρέπει να διαθέτει στην υποδομή του ένας οργανισμός για να έχει την καλύτερη δυνατή άμυνα; Ο οδηγός της Sophos “Πώς να παραμείνετε προστατευμένοι απέναντι στο ransomware” (How to Stay Protected Against Ransomware) σχεδιάστηκα για να απαντάει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά και σε άλλες που ενδεχομένως να έχετε. Είναι ευκολόπεπτος και απλός και θα σας ταξιδέψει διαμέσου μίας τυπικής επίθεσης για να γνωρίζετε πως γίνεται. Σας παρέχει τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας για να εφαρμόσετε στον οργανισμό σας και περιγράφει λεπτομερώς όλες τις λύσεις ασφαλείας που όλοι οι οργανισμοί θα έπρεπε να χρησιμοποιούν.

Καλύπτει τα παρακάτω θέματα και τομείς:

  • Εννέα συμβουλές βέλτιστων πρακτικών ασφαλείας για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς
  • Πως τα κενά ασφαλείας και οι εξελίξεις στο ransomware οδηγούν τις επιθέσεις
  • Οι πλέον συνηθισμένες μέθοδοι παράδοσης ransomware
  • Κρίσιμης σημασίας χαρακτηριστικά ασφαλείας που όλοι οι οργανισμοί χρειάζονται

Κατεβάστε το δωρεάν whitepaper τώρα και οπλιστείτε με τη γνώση για να παραμείνετε ασφαλείς ενάντια στο ransomware. Επίσης δείτε και το άρθρο The End of Ransomware στην επίσημη ιστοσελίδα της Sophos (www.sophos.com) ώστε να μάθετε τα πάντα για το πώς να σταματήσετε το ransomware.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.