ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεύτερη ευκαιρία για να αποκτήσεις μία εξαιρετική εμπειρία με το Sandstorm στο Sophos Web Appliance

Λένε ότι δεν παρουσιάζεται ξανά δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση, αλλά με το Sophos Web Appliance 4.3.0.1, η Sophos δίνει στους πελάτες της την δυνατότητα να δοκιμάσουν για 30 ημέρες το Sophos Sandstorm για δεύτερη φορά.

Δοκιμάστε το Sandstorm για δεύτερη φορά για να διαπιστώσετε την αξία που μπορεί να φέρει στις άμυνες σας ενάντια στο Ransomware, στις Προηγμένες Επίμονες Απειλές (APTs) και ενάντια στο άγνωστο malware.

Το Sophos Web Appliance 4.3.0.1 (τώρα διαθέσιμο) επαναφέρει σε δοκιμαστική κατάσταση το Sandstorm σε όλους τους πελάτες της εταιρείας που δοκίμασαν στο παρελθόν το χαρακτηριστικό, για να δοκιμάσουν όλα τα εξαιρετικά νέα χαρακτηριστικά που έφερε η έκδοση 4.3.

Παράλληλα με το χαρακτηριστικό υποβολής αρχείων –που ζήτησαν πολλοί και προστέθηκε στο SWA 4.3- οι διαχειριστές του Sophos Web Appliance μπορούν εύκολα και γρήγορα να υποβάλουν ύποπτα αρχεία στην Sophos χρησιμοποιώντας το dashboard στο Sophos Web Appliance, είτε ανεβάζοντας τα ίδια τα αρχεία ή διευθύνσεις URL. Για την υποβολή αρχείων, απαιτείται είτε να έχετε δοκιμαστική είτε να έχετε πλήρη άδεια χρήσης του Sandstorm.

Τώρα επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων που επιθυμείτε να στέλνετε αρχεία για ανάλυση από το Sandstorm – και έτσι, οι πελάτες της Sophos μπορούν να διασφαλίσουν ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις συμμόρφωσης για την παραμονή δεδομένων.

Το να ξεκινήσετε με το Sandstorm στο Sophos Web Appliance είναι κάτι απλό… δείτε το παρακάτω βίντεο για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν πολλές στην επίσημη ιστοσελίδα για το Sandstorm.

Οι πελάτες Sophos Web Appliance θα αναβαθμιστούν μέσω της standard διαδικασίας ξεκινώντας με το πρώτο 1% των deployments προτού προχωρήσει η διαδικασία και στις υπόλοιπες συσκευές. Μπορείτε να διαβάσετε τα release notes εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο, εδώ.