ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέσιμη η κρυπτογράφηση στο Sophos Central

Μετακινήσεις με ταξί, καφετέριες με πολύ κόσμο, έλεγχοι στο αεροδρόμιο, δωμάτια ξενοδοχείων: σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος να ξεχαστεί, να χαθεί ή να κλαπεί ο φορητός υπολογιστής σας ή η φορητή συσκευή σας (smartphone, tablet). Κάθε χρόνο,εκατομμύρια φορητοί υπολογιστές χάνονται, ξεχνιούνται ή κλέβονται, και πολλοί από αυτούς περιείχαν σημαντικά και ευαίσθητα δεδομένα.

Η κρυπτογράφηση ολόκληρου του δίσκου, το full-disk encryption είναι μίας ζωτικής σημασίας πρώτη γραμμή άμυνας σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω γεγονότα, και μιλώντας απλά, πρέπει να χρησιμοποιείται σε όλους τους υπολογιστές μίας επιχείρησης.

Παραδοσιακά, το ζήτημα με το full-screen encryption πάντα ήταν ότι για να το χρησιμοποιήσεις αποδοτικά κατά μήκος ολόκληρου του οργανισμού, είναι απαραίτητο να καταβάλεις κάποια προσπάθεια: απαιτείται η δημιουργία πολιτικών προστασίας δεδομένων, η εγκατάσταση servers διαχείρισης, η τοποθέτηση βασικών διαδικασιών ανακτησης, η εκπαίδευση των χρηστών και ούτω καθεξής.

H Sophos υπολόγισε ότι δεν έχετε χρόνο για να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, και έτσι απλοποίησε σημαντικά τα πράγματα: Έτσι, ανακοίνωσε το Sophos Central Device Encryption, το οποίο είναι full-disk encryption για Windows (πλήρης κρυπτογράφηση δίσκου) και είναι πλήρως διαχειριζόμενη από το Sophos Central, το ενιαίο, ολοκληρωμένο και web-based περιβάλλον διαχείρισης της Sophos.

Το Sophos Central Device Encryption προσφέρει ρύθμιση πολιτικών με τρία κλικ, χαρακτηριστικά συμμόρφωσης και αναφοράς, δυνατότητα ανάκτησηςκλειδιού κρυπτογράφησης που είναι self-service για τους χρήστες σας ενώ επιπλέον δεν απαιτεί την εγκατάσταση βασικών διακομιστών διαχείρισης. Είναι ο απλούστερος τρόπος για την διαχείριση της κρυπτογράφησης BitLocker για όλους τους Windows χρήστες σας.

Με την εγκατάσταση και την ρύθμιση να πραγματοποιείται σε μερικά λεπτά, πρόκειται για μία ιδιαίτερα ισχυρή προσθήκη στην στρατηγική προστασίας δεδομένων μίας εταιρείας ή ενός οργανισμού. Αλλά γιατί να μην το διαπιστώσετε και από μόνοι σας; Δοκιμάστε το Sophos Central Device Encryption από σήμερα με μία δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Sophos Central Device Encryption εδώ ή μπορείτε να το δείτε σε δράση στο παρακάτω video.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.