ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos Home – Δωρεάν προστασία antivirus για τις προσωπικές συσκευές σας

Πως είναι τα πράγματα για εσάς στον τομέα της ασφάλειας για τους προσωπικούς υπολογιστές σας, PCs ή Macs; Μήπως οι παρακάτω καταστάσεις σας ακούγονται οικείες; Χάσατε αναβαθμίσεις; Δέχεστε κλήσεις από την μητέρα σας όταν το PC της “χτυπήθηκε” για ακόμη μία φορά από ιό; Αντιμετωπίζετε πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης;

Αν απαντήσατε “Ναι” σε κάποια ή σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, τότε η Sophos έχει το πακέτο διάσωσης που χρειάζεστε: το Sophos Home, την δωρεάν λύση ασφαλείας για ιδιώτες χρήστες που σας εγγυάται μία ολοκληρωμένη, all-around, προστασία.

Με το Sophos Home θα λάβετε την ίδια βραβευμένη τεχνολογία που οι επαγγελματίες IT εμπιστεύονται για την προστασία των επιχειρήσεων τους – και δωρεάν, για όλες τις προσωπικές συσκευές σας. Με το Sophos Home λαμβάνετε:

  • Μία δωρεάν, πλήρης έκδοση, και όχι trialware ή adware που απαιτεί συνεχείς ανανεώσεις από εσάς
  • Ένας πλήρες χαρακτηριστικών εργαλείο ασφαλείας για έως και 10 υπολογιστές PC ή Mac
  • Anti-virus, anti-malware και φιλτράρισμα διαδικτυακού περιεχομένου

Το Sophos Home είναι εξαιρετικά απλό στην χρήση – δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην ασφάλεια πληροφορικής. Για να εγγραφείτε, απλώς επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sophos.com/home και δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε την χρήση του Sophos Home και ότι το Φθινόπωρο θα σηματοδοτήσει μία εποχή χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για εσάς.