ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Mobile Control προσφέρει same-day συμβατότητα με το iOS 10

Η Apple διέθεσε το iOS 10 και σύντομα θα ξεκινήσει την διανομή ειδοποιήσεων αναβάθμισης μέσα στις επόμενες μέρες για όσους έχουν συμβατές συσκευές. Μερικοί χρήστες μάλιστα, έχουν ήδη το λειτουργικό σύστημα εγκατεστημένο στις συσκευές τους!

Και αυτά είναι εξαιρετικά νέα, γιατί το Sophos Mobile Control είναι έτοιμο και με same-day υποστήριξη για το iOS 10. Μόλις φορτωθεί και εγκατασταθεί στις συσκευές των τελικών χρηστών, θα υποστηρίζεται κανονικά από όλα τα στοιχεία του Sophos Mobile Control.

Για μία ολοκληρωμένη λίστα των χαρακτηριστικών του iOS 10, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προϊόντος της Apple. Μία επίσης καλή πηγή πληροφοριών για τα νέα gadgets της Apple θα βρείτε στο live blog του Digg.com.

Από την στιγμή που εσείς και οι χρήστες σας χρησιμοποιούν τις τελευταίες εκδόσεις του Sophos Mobile Control, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε το παραμικρό για να υποστηρίξετε το iOS 10 κατά μήκος των φορητών συσκευών σας που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Apple. Ήδη η Sophos το έχει δοκιμάσει απέναντι στις διάφορες alpha και beta εκδόσεις του iOS 10 και έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να είναι απολύτως συμβατό, όποτε οι χρήστες είναι σε θέση να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.