ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos είναι για 5η φορά Leader στο Magic Quadrant της Gartner στην κατηγορία Unified Threat Management

Για 5η φορά η Sophos τοποθετήθηκε από την γνωστή εταιρεία Gartner στο Μαγικό Τεταρτημόριο των Κορυφαίων εταιρειών και των Ηγετών της αγοράς στην κατηγορία Unified Threat Management, και η Sophos είναι ενθουσιασμένη για την ανακοίνωση.

Η Sophos συνεχίζει να είναι η μία από τις τρεις εταιρείες στο Τεταρτημόριο των Ηγετών (Leaders Quadrant), και αυτό σύμφωνα με την εταιρεία λέει πολλά για τον τρόπο που την βλέπουν οι πελάτες της, οι εταίροι και οι αναλυτές στην βιομηχανία. Το αποτέλεσμα στο Magic Quadrant βασίζεται στην βαθιά γνώση της Gartner που έχει για την αγορά, στην εκτίμηση της θέσης μίας εταιρείας στην αγορά καθώς και στην αξιολόγηση της ικανότητας μίας εταιρείας να εκτελεί και να εκπληρώνει το όραμα της.  

Η στρατηγική για την μεσαία αγορά και το κανάλι της Sophos είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργούν εξαιρετικά, καθώς η εταιρεία καταφέρνει και παραδίδει όσα υπόσχεται στο να καταστήσει την ασφάλεια απλή υπόθεση, με μοναδικές καινοτομίες που κάνουν τα προϊόντα UTM της εύκολα στην ανάπτυξη/ εγκατάσταση, στην χρήση και στην διαχείριση. Το αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής είναι να στρέφονται όλο και περισσότεροι πελάτες και εταίροι προς την Sophos για το επόμενο firewall ή UTM τους. Μάλιστα, η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας είναι εξαιρετική – παραπάνω από τριπλάσια του ρυθμού ανάπτυξης της βιομηχανίας.

Με το λανσάρισμα των νέων καινοτομικών προϊόντων της, XG Firewall και Synchronized Security, η εταιρεία επίσης κάνει πραγματικότητα όσα υπόσχεται πάνω στο μελλοντικό της όραμα για την ασφάλεια IT, όπου όλα τα στοιχεία ασφαλείας λειτουργούν καλύτερα μαζί και παράλληλα για την βελτίωση της προστασίας και την αντιμετώπιση συμβάντων. Και με όλο και περισσότερες υποδομές IT να μετακομίζουν στο σύννεφο (cloud), η ηγετική θέση της Sophos στην προστασία IaaS ενισχύει περαιτέρω την ικανότητα της εταιρείας να προβλέπει σημαντικές τάσεις που επηρεάζουν την επιχείρηση σας και να εξασφαλίζει ότι το δίκτυο σας είναι προστατευμένο παντού.

Δεδομένου ότι είναι η μοναδική εταιρεία ασφάλειας IT που τοποθετείται ως Leader τόσο στην κατηγορία Unified Threat Management όσο και στην κατηγορίας Endpoint Protection Platforms- η Sophos πιστεύει ότι η ολοκληρωμένη προσφορά ασφαλείας της την τοποθετεί σε πλεονεκτική θέση στον τομέα της προστασίας επόμενης γενιάς, που είναι η Συγχρονισμένη Ασφάλεια.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκθεση Magic Quadrant for Unified Threat Management της Gartner από εδώ (απαιτείται εγγραφή).

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.