ΠΡΟΪΟΝΤΑ

6 τρόποι που το Sophos Home μπορεί να κρατήσει τα παιδιά σας ασφαλή αυτή την σχολική χρονιά

Σε πολλά μέρη του κόσμου αυτή την περίοδο, βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της σεζόν back-to-school. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που θα δουν και πάλι τους φίλους τους και που θα επιστρέψουν στις τάξεις τους, και προετοιμάζονται για να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο σχολείο φέτος.

Αλλά τι γίνεται στο σπίτι; Με τόσο μεγάλο μέρος της κοινωνικής ζωής ενός παιδιού, οι εργασίες του και η ψυχαγωγία του να πραγματοποιείται διαδικτυακά (online) στις μέρες μας, λογικά θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία του στο διαδίκτυο είναι όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστική και ασφαλής γίνεται.

Παρακάτω θα βρείτε μία σειρά από συμβουλές για να ακολουθήσουν τα παιδιά σας, ώστε να είναι περισσότερο ασφαλή στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως όσο προσεκτικά ή υποψιασμένα σχετικά με τους κινδύνους στο Internet και να είναι τα παιδιά σας, οι εγκληματίες πάντα βρίσκουν και εφευρίσκουν νέους τρόπους για να προκαλούν προβλήματα και να εισχωρούν και να παραβιάζουν οικιακούς υπολογιστές.

Ευτυχώς, υπάρχει το Sophos Home που μπορεί να βοηθήσει. Το Sophos Home φέρνει την εμπορικής ποιότητας ασφάλεια στους υπολογιστές στο σπίτι και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Μάλιστα πρόσφατα έλαβε μία εξαιρετική αξιολόγηση και βαθμολογία από την ιστοσελίδα Tom’s Guide.

Παρακάτω, θα βρείτε 6 τρόπους που το Sophos Home μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά σας αυτή την σχολική χρονιά:

1) Web filtering: Το Sophos Home προσφέρει 28 επιλογές φιλτραρίσματος ιστοσελίδων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιτρέπετε, να προειδοποιείτε ή να μπλοκάρετε ολόκληρες κατηγορίες δικτυακών τόπων από τους υπολογιστές των παιδιών σας. Οι κατηγορίες κυμαίνονται από blogs και ιστοσελίδες συνομιλιών έως ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών και πορνογραφικού περιεχομένου.

2) Προστασία Web και phishing: Ακόμα και αν τα παιδιά σας σερφάρουν σε γνωστές και καλές τοποθεσίες online, πολλά άσχημα πράγματα μπορεί να συμβούν. Μπορείτε να εμποδίσετε την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους που έχουν και διαμοιράζουν εν αγνοία τους κακόβουλο λογισμικό και να αποτρέψετε τα παιδιά σας από το να ανακατευθυνθούν σε πλαστές ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι είναι οι αληθινές.

3) Προστασία από πιθανώς ανεπιθύμητες εφαρμογές: Ανησυχείτε ότι τα παιδιά σας θα μπορούσαν να κατεβάσουν εφαρμογές και προγράμματα στον υπολογιστή που είναι γεμάτα από διαφημίσεις, spyware ή άλλα πράγματα; Το Sophos Home μπορεί να ανιχνεύσει και να αποτρέψει αυτές τις εφαρμογές και τα προγράμματα από την εγκατάσταση ή την εκτέλεση τους στον υπολογιστή.

4) Antivirus / Antimalware: Το Sophos Home μπορεί να σταματήσει και να αφαιρέσει το κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε να επιτρέψει σε εγκληματίες του κυβερνοχώρου να κλέψουν δεδομένα και πληροφορίες και να κατασκοπεύουν τα παιδιά σας.

5) Διαχείριση: Πολλά παιδιά σε πολλές, διαφορετικές θέσεις; Με το Sophos Home μπορείτε να διαχειριστείτε και να προστατεύσετε έως 10 Mac και PC με ένα λογαριασμό, χωρίς να παίζει ρόλο το μέρος του κόσμου που βρίσκονται.

6) Χρήματα: Τα παιδιά κοστίζουν πολλά χρήματα. Το Sophos Home μπορεί να τα προστατεύσει, χωρίς να δαπανήσετε δεκάρα, σελίνι, ευρώ, δολάριο ή σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα μπορείτε να σκεφτείτε.

Το Sophos Home είναι ο ιδανικός τρόπος για να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδίκτυο την φετινή σχολική χρονιά, και να έχετε ένα λιγότερο πράγμα να ανησυχείτε.

Δοκιμάστε το Sophos Home σήμερα!

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.