ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τρία βραβεία για την Sophos στο Annual Report Card 2016 του CRN

Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία, η Sophos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κέρδισε τρία βραβεία σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες στο Annual Report Card 2016 (ARC) του CRN.
Η Sophos ήταν ο μεγάλος νικητής στις κατηγορίες Network Security και Data Security, ενώ έλαβε και την σπουδαία διάκριση που χαίρει μεγάλης εκτίμησης Product Innovation στην κατηγορία Endpoint Security.

Η μελέτη και έρευνα του CRN αναγνωρίζει τις εταιρείες τεχνολογίας και τους προμηθευτές που κέρδισαν την εκτίμηση των πάροχων λύσεων, αντιπροσώπων και εταίρων τους, και για περισσότερες από τρεις δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την ποιότητα στο κανάλι IT.

Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες, τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις γενικότερα (feedback) 2480 αντιπροσώπων και πάροχων λύσεων, όσοι τιμήθηκαν φέτος επιλέχθηκε από τα αποτελέσματα μίας εκτεταμένης, invitation-only, έρευνας από την ομάδα έρευνας της The Channel Company. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να αξιολογήσουν την ικανοποίηση τους από 80 προμηθευτές σε 24 μεγάλες προϊοντικές κατηγορίες.

Η Kendra Krause, Vice President του τομέα Global Channels της Sophos δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την νίκη:

“Είμαστε μια εταιρεία ασφαλείας επόμενης γενιάς με μια απαράμιλλη αφοσίωση στους συνεργάτες μας στο κανάλι και είναι τιμή μου που για άλλη μια φορά οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται από εκείνους που υπηρετούμε. Κερδίζοντας τα βραβεία ARC του CRN, η Sophos αποδεικνύεται ηγέτης στο κανάλι που θα συνεχίσει να οδηγεί την αγορά της ασφάλειας προς τα εμπρός”.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.