ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δοκιμάστε το Sophos XG Firewall v16 beta

Είναι επίσημο, η πολυαναμενόμενη έκδοση public beta του Sophos XG Firewall v16 ανακοινώθηκε και όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε στην βελτίωση και στην διαμόρφωση των δυνατοτήτων και των χαρακτηριστικών της. Η προϊοντική ομάδα της Sophos εδώ και αρκετούς μήνες εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει την συγκεκριμένη την πλέον φιλόδοξη και συναρπαστική κυκλοφορία προϊόντος της Sophos μέχρι σήμερα. Το Sophos XG Firewall v16 είναι φορτωμένο με πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που η Sophos πιστεύει ότι πρόκειται να λατρέψετε.

Τι νέο φέρνει;

Το XG Firewall v16 φέρνει περισσότερα από 120 νέα χαρακτηριστικά καθώς και ένα μακρύ κατάλογο βελτιστοποιήσεων και βελτιώσεων. Οι βασικοί τομείς που έχει εστιάσει η Sophos στην συγκεκριμένη έκδοση είναι:

  • Η βελτίωση της εμπειρίας χρήσης, ώστε η διαχείριση του να είναι ταχύτερη και απλούστερη.
  • Η προσθήκη χαρακτηριστικών που παρέχουν ισοτιμία με το SG UTM
  • Η προσθήκη περισσότερων καινοτομικών χαρακτηριστικών Συγχρονισμένης Ασφαλείας (Synchronized Security)

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

  • Νέα πλοήγηση, βελτιστοποιημένο κέντρο ελέγχου και βελτιωμένο UI σε πολλούς τομείς
  • Ανασχεδιασμένο τύπου web policy μοντέλο με κληρονομικότητα για την Secure Web Gateway
  • Πλήρες Email MTA με δυνατότητες αποθήκευσης και προώθησης
  • Υποστήριξη ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (one-time password)
  • Νέα χαρακτηριστικά Security Heartbeat και Synchronized Security
  • Υποστήριξη Microsoft Azure

… και τόσα άλλα! Μπορείτε να δείτε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της έκδοσης v16 του XG Firewall εδώ.

Η Sophos όμως σας θέλει, και σας ενθαρρύνει να συμμετάσχετε στην δοκιμαστική αυτή έκδοση για να βοηθήσετε να γίνει η καλύτερη που μπορεί. Επισκεφτείτε τα Beta Community Forums για να λάβετε το τελευταίο δοκιμαστικό firmware (beta), να γνωρίσετε τους συναδέλφους beta δοκιμαστές καθώς και το προσωπικό της Sophos και να μοιραστείτε οποιαδήποτε σχόλια έχετε ή ζητήματα που αντιμετωπίζετε.

Το XG στο Azure

Όσοι από εσάς θέλετε να δείτε το XG Firewall στο Microsoft Azure, μπορεί να στείλετε το αίτημα σας με το subscription ID σας στο azure.marketplace@sophos.com. Η Sophos θα τοποθετήσει σε whitelist τον λογαριασμό σας για πρόσβαση προεπισκόπησης (preview access) και θα σας παρέχει οδηγίες στο πως να εκκινήσετε το XG από το Azure Marketplace.

Περισσότερα για το XG Firewall

Περισσότερα για το Security Heartbeat και το Sophos XG Firewall θα βρείτε στην ιστοσελίδα sophos.com/xgfirewall. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να δοκιμάσετε επίσης την δωρεάν home edition του προϊόντος ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή για να το δοκιμάσετε για 30 ημέρες στην επιχείρηση σας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.