ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η iboss Cloud Secure Web Gateway Platform ανίχνευσε το 100% του TOR-based malware και θριάμβευσε σε δοκιμή της Meircom Labs

Η iboss Cloud Secure Web Gateway Platform δοκιμάστηκε και ελέγχθηκε με τα αυστηρότερα κριτήρια από τους μηχανικούς της Meircom Labs, κερδίζοντας την πιστοποίηση ασφαλείας τους, ενώ επέδειξε απαράμιλλη ικανότητα στο να αντιμετωπίζει με επιτυχία ακόμα και τις πλέον evasive απειλές.

Η λύση της iboss είχε σημαντικά για παράδειγμα υψηλότερα ποσοστά ανίχνευσης από τον μέσο όρο στην βιομηχανία, επιδεικνύοντας 97,4% αποτελεσματικότητα ενάντια στα δείγματα malware που χρησιμοποιήθηκαν από την Meircom Labs, και η οποία αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας ξεπέρασε τον μέσο όρο το κλάδου κατά 14,9%.

Επίσης κατάφερε να εντοπίσει το 100% του malware που αξιοποιούσε το λεγόμενο TOR Dark Web για να καλύψει τις επικοινωνίες. Με 100% αποτελεσματικότητα στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού (malware) που χρησιμοποιεί το δίκτυο TOR ή άλλες μεθόδους διαμοιρασμού αρχείων, η Miercom δήλωσε: “Αυτή η κατηγορία stealth malware απαιτεί ιδιαίτερα υψηλή ικανότητα διάκρισης από μία Secure Web Gateway και που πολλά προϊόντα ασφαλείας δεν είναι σε θέση να την έχουν”.

Η πλατφόρμα της iboss επίσης επέδειξε 100% αποτελεσματικότητα στην ανίχνευση προηγμένου malware για φορητές συσκευές, κάτι εξαιρετικό αν σκεφτούμε πόσο μεγαλύτερο ρόλο παίζουν οι φορητές συσκευές στις σύγχρονες επιχειρήσεις αλλά και πόσο η καταναλωτική φύση τους τις καθιστά ελκυστικές για επιθέσεις από hackers και επιτιθέμενους.

Ένα ακόμη σημείο που η iboss Cloud Secure Web Gateway Platform θριάμβευσε είναι στην αποτελεσματικότητα ανίχνευσης προηγμένων Πολυμορφικών και Zero-Day απειλών που έφτασε το 97%. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την iboss σε σύγκριση με άλλα προϊόντα δικτυακής ασφάλειας, αφού κατάφερε να επιδείξει σχεδόν 100% αποτελεσματικότητα στην ανίχνευση Polymorphic και Zero-Day απειλών, κάτι που σπάνια συναντούμε σε προϊόντα του είδους.

Μερικά ακόμη σημαντικά πλεονεκτήματα που διέκρινε η ανεξάρτητη εταιρεία δοκιμών Miercom Labs ήταν η εξαιρετική ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο της λύσης της iboss και οι αναφορές με βάση τα συμβάντα. Η iboss αυτόματα ενοποιεί και ιεραρχεί τα γεγονότα και συμβάντα, μετατρέποντας τα σε actionable περιστατικά, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος απόκρισης κατά την έρευνα και να μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα απώλειας δεδομένων στην περίπτωση κάποιας παραβίασης.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.