ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κορυφαία διάκριση “Best Buy” για το Sophos Mobile Control από το περιοδικό SC Magazine

Ένα ακόμη βραβείο για την Sophos και το γνωστό και δημοφιλές εργαλείο διαχείρισης φορητών συσκευών, Sophos Mobile Control. Αυτή την φορά, το Sophos Mobile Control κέρδισε “πέντε αστέρια” και την διάκριση “Best Buy” (Καλύτερη Αγορά) από το γνωστό και καταξιωμένο περιοδικό SC Magazine, κερδίζοντας προϊόντα από τις AirWatch, IBM και Citrix στο τελευταίο review του περιοδικού πάνω σε λύσεις διαχείρισης φορητών συσκευών.

Η Sophos είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που το Sophos Mobile Control βρέθηκε στην κορυφή και έλαβε την τέλεια βαθμολογία από τα πέντε συνολικά αστέρια σε όλες τις κατηγορίες που αξιολογήθηκε στο τεύχος Ιουλίου 2016. Οι δημοσιογράφοι και συντάκτες του περιοδικού SC Magazine επαίνεσαν το Sophos Mobile Control επισημαίνοντας τα παρακάτω:

“Είναι απαραίτητο να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο προϊόν μας εντυπωσίασε” έγραψαν και συμπλήρωσαν: “Πλήρες χαρακτηριστικών και σχετικά απλό στην εγκατάσταση και στην υποστήριξη με εξαιρετική τεκμηρίωση”. 

Σε άλλη περίπτωση στο review διαβάζουμε: “… αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αναπτύσσεις και να εγκαθιστάς πολύπλοκα προϊόντα και συστήματα, και για το ιδιαίτερα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών, την απόδοση προς τιμή, την ευκολία χρήσης και ευκολία εγκατάστασης/ ανάπτυξης –το Sophos Mobile Control- κερδίζει την διάκριση “Καλύτερη αγορά”.

Ακόμα και όταν οι συντάκτες και οι reviewers του περιοδικού κλήθηκαν να υπογραμμίσουν ελαττώματα, αδυναμίες ή ατέλειες για το Sophos Mobile Control το σχόλιο τους είναι αφοπλιστικό: “Αδυναμίες: Δεν εντοπίσαμε κάποια”.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες review του περιοδικού SC Magazine στην επίσημη ιστοσελίδα του καθώς και να μάθετε περισσότερα για το Sophos Mobile Control στην ιστοσελίδα sophos.com/mobile.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.