ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πως ταιριάζει η πλατφόρμα SG UTM στην εποχή Synchronized Security;

Ενδεχομένως να αναρωτιέστε πως ταιριάζει η λύση SG UTM στην εποχή της Συγχρονισμένης Ασφάλειας (Synchronized Security) που μπαίνουμε. Η απάντηση είναι απλή: πολύ καλά! Ήδη η πλατφόρμα διαθέτει κάποια Synchronized Security-like integration, οπότε θα λέγαμε ότι είναι μία εξαιρετική πλατφόρμα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην Συγχρονισμένη Ασφάλεια.

SG UTM, Endpoint και SMC integration

Όπως ενδεχομένως θα γνωρίζετε, η πλατφόρμα SG UTM ήδη απολαμβάνει στενή ολοκλήρωση με τις λύσεις Sophos Endpoint και Mobile εδώ και καιρό. Οι πελάτες έχουν επωφεληθεί από την ενσωμάτωση της SG UTM με τις λύσεις Sophos Endpoint για την επιβολή πολιτικών Ιστού off-site καθώς και με το Sophos Mobile Control για τύπου NAC χαρακτηριστικά, ώστε οι μη-συμμορφούμενες συσκευές να παραμένουν εκτός δικτύου. Μάλιστα, τέτοια είδη χαρακτηριστικών είναι που ενέπνευσαν την στρατηγική Synchronized Security της Sophos. Η λύση Sophos UTM κατέχει την ηγετική θέση στον συγκεκριμένο τομέα, και εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική ενσωμάτωση με τα διαθέσιμα προϊόντα.

H SG UTM είναι μία εξαιρετική πλατφόρμα για να ξεκινήσετε

Η πλατφόρμα SG UTM αγαπήθηκε από εταίρους, πελάτες και αναλυτές του κλάδου για την απλότητα, την απόδοση, την υψηλή αξία και την προστασία που προσφέρει. Είναι αξιόπιστη, δοκιμασμένη και πλούσια σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Επίσης, μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά άλλα προϊόντα της Sophos όπως αναφέραμε. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να έχετε στον νου σας, ότι η SG UTM μπορεί να αναβαθμιστεί για να ενεργοποιηθεί το επόμενο κύμα χαρακτηριστικών Συγχρονισμένης Ασφάλειας, χωρίς χρέωση, και την ώρα που θα το επιλέξετε εσείς.

Εύκολα αναβαθμίσιμη σε XG Firewall την κατάλληλη στιγμή

Το νέο XG Platform είναι η πλατφόρμα του μέλλοντος της Sophos, και κατασκευάστηκε πάνω σε επόμενης γενιάς θεμέλια που ενεργοποιούν ένα εντελώς νέο επίπεδο ενσωμάτωσης και ολοκλήρωσης: την Συγχρονισμένη Ασφάλεια. Αν και το XG Firewall διανύει τις πρώτες μέρες του, τα μεγάλα νέα είναι ΄τι οι hardware συσκευές SG και XG είναι ακριβώς ίδιες, οπότε και μπορούν να τρέξουν και οι δύο το νέο firmware που βρίσκεται στην καρδιά των XG Firewall και Synchronized Security, και βεβαίως το XG Firewall είναι 100% συμβατό με τις hardware συσκευές SG Series.

Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές SG UTM μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν στο νέο firmware XG Firewall. Και δεν υπάρχει η παραμικρή χρέωση για την αναβάθμιση, οπότε μπορείτε να μεταβείτε στην νέα πλατφόρμα όταν κρίνετε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για εσάς, για να απολαύσετε όλες τις μεγάλες δυνατότητες που εκτιμάτε στην πλατφόρμα SG UTM με το πρόσθετο πλεονέκτημα της Συγχρονισμένης Ασφάλειας και άλλα καινοτομικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται αποκλειστικά στο XG Firewall.

Η SG UTM συνεχίζει να γίνεται ολοένα και καλύτερη

Καθώς απολαμβάνετε την SG UTM σας, θα χαρείτε στο άκουσμα ότι η Sophos συνεχίζει να βελτιστοποιεί και να αναβαθμίζει την SG UTM με εξαιρετικά νέα χαρακτηριστικά καθώς και με διάφορες επιλογές hardware. Ελέγξτε όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης του UTM Elevated 9.4 αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Επίσης μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να υποβάλλετε τις όποιες ιδέες ή αιτήσεις σας για νέα χαρακτηριστικά στις επόμενες εκδόσεις του UTM 9 εδώ επίσης.

Έχετε και άλλες ερωτήσεις;

Αν έχετε ερωτήματα σχετικά με λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να μεταβείτε από την άδεια SG UTM ή την διαμόρφωση που έχετε στην νέα πλατφόρμα XG Firewall, μπορείτε να ελέγξετε πρώτα το Migration FAQ που διαθέτει τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες.

Περισσότερη Συγχρονισμένη Ασφάλεια

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Sophos επεκτείνει ταχέως τα σχέδια της πάνω στην Συγχρονισμένη Ασφάλεια, αφού είναι πολλά περισσότερα πράγματα από έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ των τερματικών και του firewall. Σύντομα, η Sophos θα ανακοινώσει την ενσωμάτωση και άλλων προϊόντων ασφαλείας με το Synchronized Security, μείνετε συντονισμένοι.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.