ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Mobile Security λαμβάνει βαθμολογία προστασίας 100%… ξανά!

Για 11η συνεχόμενη φορά, το Sophos Mobile Security έλαβε βαθμολογία προστασίας 100% στην συγκριτική δοκιμή του Μάϊου 2016 που πραγματοποίησε το AV-TEST, με τον τίτλο “Το καλύτερο λογισμικό antivirus για το Android” ανιχνεύοντας και τα 3300+ δείγματα που χρησιμοποιήθηκαν.

Το Sophos Mobile Security επίσης έλαβε βαθμολογία 6,0 στα 6,0 στον τομέα “ευχρηστία”, που περιλαμβάνει τόσο την απόδοση όσο και τα ψευδώς θετικά (με το Sophos Mobile Security να μην είχε ψευδώς θετικά). Μπορείτε να διαβάσετε τα πλήρη αποτελέσματα της συγκριτικής δοκιμής εδώ.

Πρόκειται για την 11η συνεχόμενη φορά που η Sophos λαμβάνει βαθμολογία 100% σε συγκριτική δοκιμή για Antivirus στην πλατφόρμα Android. Αν και υπήρξαν και άλλα προϊόντα με παρόμοια βαθμολογία στην συγκεκριμένη συγκριτική δοκιμή, καμία άλλη εταιρεία δεν έχει επιδείξει τέτοιο ιστορικό ανίχνευσης 100% και τόσο υψηλές βαθμολογίες. Το AV-TEST αναγνώρισε την αξία του Sophos Mobile Security και νωρίτερα μέσα στην χρονιά, δίνοντας το βραβείο Best Protection 2015.

Το Sophos Mobile Security προστατεύει τις συσκευές Android σας, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή στην ζωή της μπαταρίας. Τροφοδοτούμενο από την βραβευμένη anti-malware τεχνολογία της Sophos, το Sophos Mobile Security προσφέρει ένα πρώτης τάξης επίπεδο προστασίας antivirus και anti-malware. Επίσης παρέχει ανίχνευση πιθανώς ανεπιθύμητων εφαρμογών (PUAs), συμβούλους ιδιωτικότητας και ασφάλειας, προστασία από απώλεια ή κλοπή, προστασία Ιστού και πολλά ακόμη.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Sophos Mobile Security for Android από το Google Play.

Το Sophos Mobile Security είναι επίσης διαθέσιμο ως managed app, ως μέρος του Sophos Mobile Control ή του Sophos Central.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.