ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. “Visionary” στο Magic Quadrant της Gartner για την Διαχείριση της Εταιρικής Φορητότητας

Η Sophos είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που ανακυρήχθηκε “Οραματιστής” από την Gartner στο Μαγικό Τεταρτημόριο για τις Σουίτες Διαχείρισης Εταιρικής (Επιχειρησιακής) Φορητότητας της Gartner το 2016, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Sophos πιστεύει ότι η συγκεκριμένη διάκριση επικυρώνει το Sophos Mobile Control ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα ασφάλειας και διαχείρισης φορητών συσκευών στην αγορά σήμερα.

Η Sophos βελτίωσε την θέση της στην έκθεση Μαγικό Τεταρτημόριο (Magic Quadrant) επειδή το προϊόν διαχείρισης της φορητότητας για εταιρείες και επιχειρήσεις, Sophos Mobile Control, προσφέρει την καλύτερη στο είδος προστασία δεδομένων, απλές και κατανοητές δυνατότητες διαχείρισης και ολοκληρωμένη προστασία.
Το Sophos Mobile Control δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να είναι παραγωγικοί ενώ παράλληλα διατηρεί τα εταιρικά δεδομένα ασφαλή και τα προσωπικά δεδομένα ιδιωτικά.

Το Sophos Mobile Control είναι μία λύση EMM (Enterprise Mobility Management) για επιχειρήσεις και εταιρείες που θέλουν να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο και προσπάθεια για να διαχειρίζονται και να ασφαλίζουν τις φορητές συσκευές τους.

Η ολοένα εξελισσόμενη και σε διαρκή κίνηση αγορά της κινητής τηλεφωνίας και των φορητών συσκευών προκαλεί τα τμήματα ΙΤ να έχουν ταχύτατες αντιδράσεις. Ακριβώς για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να έχουν στην διάθεση τους μία εύκολη στην χρήση λύση διαχείρισης της εταιρικής φορητότητας (EMM) που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των χρηστών να χρησιμοποιούν φορητές συσκευές για να ενισχύουν την παραγωγικότητα τους.

Το Sophos Mobile Control είναι μία λύση EMM για επιχειρήσεις που θέλουν να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο και προσπάθεια για να διαχειρίζονται και να κρατούν ασφαλείς τις φορητές συσκευές. Και τώρα, προσφέρει νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι η δυνατότητα διαχείρισης tablets, notebooks και desktops με Windows 10, τα ισχυρά κρυπτογραφημένα containers καθώς και η υποστήριξη του Apple iOS DEP. 

Ως η μοναδική εταιρεία ασφαλείας στο Μαγικό Τεταρτημόριο της Garner (Magic Quadrant), η Sophos πιστεύει ότι είναι Οραματιστής (Visionary) επειδή έχει κάνει την ασφάλεια των φορητών συσκευών και την προστασία δεδομένων προτεραιότητα, και επειδή προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν απλούστερα τα πράγματα για τα τμήματα IT και τους χρήστες.

Για να μάθετε περισσότερα για το τι λέει η Gartner για την δυναμική αγορά EMM, και για να καθορίσετε τις δυνατότητες EMM που χρειάζεστε, κατεβάστε την πλήρη έκθεση του Magic Quadrant από εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.