ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κερδίζει το βραβείο “Best UTM” στα Ευρωπαϊκά Βραβεία 2016 του SC Magazine

Στην συλλογή των βραβείων από την βιομηχανία προστέθηκε ένα ακόμη για την Sophos, αυτή την φορά για το Sophos UTM, που κέρδισε την διάκριση “Best UTM Solution” στα Ευρωπαϊκά βραβεία 2016 του SC Magazine που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο.

Όπως επισημαίνει και ο αρχισυντάκτης του SC Magazine, τα συγκεκριμένα βραβεία σχεδιάστηκαν για την αναγνώριση των κορυφαίων εταιρειών και προϊόντων στον κλάδο αλλά και για να ενθαρρύνουν και να επαινέσουν την καινοτομία.

Πρόκειται για μεγάλη τιμή, και η λύση Sophos SG UTM αποδεικνύει ότι είναι η κορυφαία λύση στην αγορά αφού κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για τρίτη συνεχόμενη φορά, δύο φορές στο Λονδίνο, καθώς και μία φορά στην Βόρεια Αμερική.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την λύση Sophos SG UTM και από τα πλεονεκτήματα της έναντι των άλλων προϊόντων της ίδιας κατηγορίας.

Όπως επισήμαναν και οι κριτές, η λύση Sophos SG UTM είναι πλήρης χαρακτηριστικών, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να μειώσουν τον αριθμό των λύσεων που χρειάζονται για την διαχείριση της ασφάλειας τους:

“Ως μία πλήρης χαρακτηριστικών web security gateway, email gateway, network firewall και wireless management console, η λύση SG Series UTM της Sophos, δίνει την δυνατότητα σε πολλούς, διαφορετικούς πελάτες  να μειώσουν τον αριθμό των λύσεων που χρειάζονται για να διαχειριστούν την ασφάλεια τους, ενώ παράλληλα προσφέρει βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά όπως είναι η Προστασία απέναντι στις Προηγμένες Επίμονες Απειλές, που ακόμα και η μικρότερη εταιρεία μπορεί εύκολα να αναπτύξει στην υποδομή της”. 

Διαβάστε εδώ ένα πλήρες review (στην σελίδα 11) για να δείτε από μόνοι σας πως η Sophos για ακόμη μία φορά κερδίζει τον ανταγωνισμό.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.