ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα διάκριση για την Sophos. Είναι “Top Player” στο Enterprise Mobility Management Market Quadrant της Radicati

Η εταιρεία Radicati δημοσίευσε την έκθεση Enterprise Mobility Management – Market Quadrant 2016, και η Sophos είναι υπερήφανη που ανακοινώνει ότι κέρδισε μία σπουδαία θέση στο τεταρτημόριο των Top Players, επιδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην βιομηχανία.

Η Radicati, μία ανεξάρτητη φίρμα ερευνών αγοράς που δεν ευθυγραμμίζεται με οποιονδήποτε κατασκευαστή ή προμηθευτή, αξιολογεί τις εταιρείες διαχείρισης επιχειρησιακής φορητότητας (EMM) βασιζόμενη στην λειτουργικότητα των χαρακτηριστικών και στο στρατηγικό όραμα τους. Η Radicati λέει πως οι Top Players είναι “οι ηγέτες στην αγορά σήμερα, με προϊόντα που προσφέρουν τόσο εύρος όσο και βάθος λειτουργικότητας” και έχουν ένα “στέρεο όραμα για το μέλλον”.

Ως “Κορυφαίος Παίχτης” (Top Player), το προϊόν EMM της Sophos, Sophos Mobile Control, θεωρείται μία “ολοκληρωμένη λύση EMM” με ένα “ολοκληρωμένο σετ χαρακτηριστικών” στους τομείς της διαχείρισης των φορητών συσκευών (MDM), της διαχείρισης φορητών εφαρμογών (MAM), της ασφάλειας φορητών συσκευών και της διαχείρισης περιεχομένου στις φορητές συσκευές.

Η Sophos πιστεύει ότι είναι Top Player, επειδή σχεδίασε το Sophos Mobile Control για να παρέχει την καλύτερη ασφάλεια φορητότητας για τους χρήστες, τις συσκευές τους και τα εταιρικά δεδομένα. Το Sophos Mobile Control εξουσιοδοτεί το εργατικό δυναμικό στις επιχειρήσεις να κάνουν την εργασία τους με άνεση και ασφάλεια, χωρίς να επιβαρύνεται το τμήμα IT της επιχείρησης.

Η έκθεση Market Quadrant της Radicati αναδεικνύει τα δυνατά σημεία της Sophos, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του Sophos Mobile Control με το Sophos Safeguard Encryption, κάτι που επιτρέπει στους χρήστες να διαμοιράζονται κρυπτογραφημένα αρχεία με ασφάλεια στις φορητές συσκευές τους.

Το Sophos Secure Workspace επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν, να διαβάζουν και να επεξεργάζονται έγγραφα που αποθηκεύονται στο cloud με ασφάλεια, και τους βοηθάει να συνεργάζονται εύκολα με συνεργάτες ή πελάτες από οπουδήποτε.

Το νέο Sophos Secure Email –μία λύση container για τα email, το calendar και τα contacts – βοηθάει το προσωπικό IT να παρέχει εύκολα λογαριασμούς email στις φορητές συσκευές των εργαζομένων κατά μήκος του iOS και των διάφορων εκδόσεων του Android.

Ένα ακόμη δυνατό σημείο της Sophos που επισημαίνεται από την Radicati είναι ότι το Sophos Mobile Control ενσωματώνεται πανεύκολα με το Sophos UTM και με τις λύσεις προστασίας τερματικών και κρυπτογράφησης της εταιρείας, για μία ολοκληρωμένη στρατηγική προστασίας.

Κατεβάστε το συμπληρωματικό έγγραφο της πλήρους έκθεσης της Radicati, EMM Market Quadrant για να δείτε πως τοποθετούνται οι διαφορετικοί προμηθευτές στο Τεταρτημόριο της Αφοράς, και να μάθετε περισσότερα για τους λόγους που η Radicati ονόμασε την Sophos “Top Player”.

Sophos Mobile Control

To Sophos Mobile Control είναι ο απλούστερος τρόπος για να ενεργοποιήσετε την ασφαλή παραγωγικότητα και την συνεργασία όταν χρησιμοποιούνται φορητές συσκευές στην επιχείρησή σας. Το Sophos Mobile Control είναι μία ολοκληρωμένη αυτόνομη λύση Mobile Security, ενώ επιπλέον ενσωματώνεται απευθείας με το Sophos UTM και την κρυπτογράφηση Sophos SafeGuard για να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη προστασία φορητών συσκευών που διατίθεται στην αγορά σήμερα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.