ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέσιμοι στο Amazon Web Services οι subscription-based virtual ADCs της Array

Η Array Networks, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα δικτύωσης παράδοσης εφαρμογών, ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα των subscription-based εικονικών ελεγκτών παράδοσης εφαρμογών (Application Delivery Controllers, ADCs) στο Amazon Web Services Marketplace (AWS Marketplace), ένα online store για λογισμικό που απλοποιεί την διαδικασία προμήθειας για τους πελάτες που κοιτάζουν να βρουν, να αγοράσουν και να αρχίσουν άμεσα να χρησιμοποιούν λογισμικό και υπηρεσίες τρίτων που τρέχουν στο Amazon Web Services.

Καθώς το cloud και η εικονικοποίηση συνεχίζουν να επεκτείνουν την παρουσία της στο επιχειρηματικό τοπίο, η εξασφάλιση υψηλής απόδοσης και διαθεσιμότητας για αυτά τα νέα μοντέλα ανάπτυξης (deployment) είναι ολοένα και πιο σημαντική.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις και οι πάροχοι υπηρεσιών που αναπτύσσουν εφαρμογές και υπηρεσίες στο σύννεφο, είναι απαραίτητο να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες με ασφάλεια σε μία ολοένα αυξανόμενη βάση τελικών χρηστών. Οι vAPV virtual ADCs για AWS της Array προσφέρουν βελτιστοποιημένη απόδοση και διαθεσιμότητα για κρίσιμης σημασίας επιχειρησιακές εφαρμογές που τρέχουν σε AWS.

Οι νέες προσφορές εικονικών ελεγκτών παράδοσης (διάθεσης) εφαρμογών (virtual ADCs) της Array που βασίζονται στο συνδρομητικό μοντέλο, συμπληρώνουν τις υπάρχουσες λύσεις BYOL (Bring-your-own-licence) που είναι διαθέσιμες στο AWS Marketplace.

Σε αντίθεση με τις προσφορές BYOL –που απαιτείται από τους πελάτες να αγοράσουν μία άδεια από την Array- οι νέες συνδρομητικές προσφορές δίνουν στους πελάτες την δυνατότητα να αγοράσουν λύσεις της Array απευθείας από το AWS σε ωριαία ή σε ετήσια βάση. Για πρόσθετη ευελιξία, τόσο η ωριαίες και ετήσιες συνδρομητικές επιλογές είναι διαθέσιμες σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη (entry, small, medium και large) για να καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων ή των deployments κάθε μεγέθους.

Για τις επιχειρήσεις που μεταναστεύουν στο σύννεφο, μπορούν να προμηθευτούν όλο το storage, server και networking που χρειάζονται στο AWS Cloud και να κλιμακωθούν καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους αναπτύσσονται χρησιμοποιώντας vAPV ADCs της Array. Και για όσους έχουν αναπτύξει ADCs της Array στα κέντρα δεδομένων τους, υπάρχει τώρα η επιλογή να επεκταθούν στο AWS και να έχουν μία όμοια λύση παράδοσης εφαρμογής στο AWS Cloud για back-up.

“Οι πελάτες έχουν ξεκινήσει να συνδυάζουν παραδοσιακές hardware συσκευές με εικονικές (virtual) λύσεις και λύσεις φιλοξενίας στο σύννεφο για να δημιουργήσουν αρχιτεκτονικές που ταιριάζουν ιδανικά με τις τεχνικές και επιχειρησιακές τους απαιτήσεις” είπε ο Paul Andersen, Director of Marketing στης Array Networks. “Είμαστε ευχαριστημένοι που ανταποκρινόμαστε στις ολοένα εξελισσόμενες απαιτήσεις για application deployment των πελατών και η επέκταση των προσφορών της Array στο AWS Marketplace αποτελεί ένα εξαιρετικό βήμα για να επεκτείνουμε την πρόσβαση σε εγγυημένη απόδοση σε εικονικοποιημένες υποδομές”. 

Διαρκείς, μηνιαίες και ετήσιες συνδρομητικές άδειες BYOL είναι διαθέσιμες από την Array για να προσφέρουν ευελιξία που βρίσκεται σε συνάρτηση με την ευελιξία του AWS. Οι ωριαίες και ετήσιες συνδρομές για entry, medium και large virtual ADCs είναι διαθέσιμες άμεσα απευθείας από το AWS Marketplace.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.