ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε το Excellence Award για την καλύτερη λύση ασφαλείας UTM στα SC Awards 2016

Η Sophos, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια δικτύου και τερματικών συσκευών ανακοίνωσε ότι η λύση Sophos SG Series UTM βραβεύτηκε με το Excellence Award στην κατηγορία Best UTM Security Solution στα βραβεία SC Awards 2016

Το βραβείο απονεμήθηκε κατά την διάρκεια του ετήσιου SC Awards Gala, την 1η Μαρτίου του 2016. “Είμαστε ευχαριστημένοι που η λύση Sophos SG UTM αναγνωρίστηκε για ακόμη μία φορά στα SC Magazine Awards. Το να κερδίσουμε αυτό το βραβείο στην Ευρώπη, και τώρα στην Βόρεια Αμερική, είναι μεγάλη τιμή και αντικατοπτρίζει την τεράστια επιτυχία της προϊοντικής σειράς UTM ανά τον κόσμο” είπε ο Chris Weeds, Senior Director του τμήματος Product Marketing της Sophos.

Η ομάδα δικτυακής ασφάλειας μας είναι περήφανη για αυτό το κατόρθωμα, αλλά τα εύσημα επίσης πηγαίνουν και στους συνεργάτες και στους πελάτες μας, των οποίων οι συμβουλές και το feedback μας βοηθούν να δημιουργήσουμε προϊόντα που κερδίζουν βραβεία” συμπλήρωσε.

Οι νικητές στην κατηγορία Excellent Award επιλέχθηκαν από ένα πάνελ από εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφαλείας  IT τόσο από τον δημόσιο όσο και από την ιδιωτικό τομέα. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, κάθε φιναλίστ πέρασε από μία αυστηρή αξιολόγηση, που περιλάμβανε μία εις βάθος ανάλυση, εκθέσεις αναλυτών καθώς και κριτικές για το προϊόν. Μετά από την εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη ανάλυση των πλεονεκτημάτων κάθε φιναλίστ, η Sophos επιλέχθηκε ως ο νικητής στην κατηγορία Best UTM Security Solution.

Από τα προηγμένα hacks στις τεράστιες μαζικές κακόβουλες διαφημιστικές εκστρατείες –malvertising- και στις διάφορες παραλλαγές ransomware, το 2015, έδειξε για ακόμη μία φορά, ότι οι κυβερνοεγκληματίες έχουν ανέβει επίπεδο σε ότι αφορά την αξιοποίηση των κενών ασφαλείας και των ευπαθειών στις επιχειρήσεις του σήμερα” είπε η Illena Armstrong, Vice President, Editorial, στο SC Magazine. “Ως νικητής, στην κατηγορία Excellence Award, η λύση Sophos SG Series UTM απέδειξε την ικανότητα της να εκτελεί μέτρα ασφαλείας για την προστασία της επιχείρησης από επιθέσεις που έχουν στόχο την κλοπή εταιρικών δεδομένων”.

Τα βραβεία του περιοδικού SC Magazine (SC Awards) αναγνωρίζονται από όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της ασφάλειας πληροφορικής και είναι το επιστέγασμα για όλους τους επαγγελματίες στον χώρο της ασφάλειας πληροφορικής και για τα προϊόντα ασφαλείας.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες εφαρμογές ασφαλείας αξιολογούνται και περιορίζονται σε μία επίλεκτη ομάδα από φιναλίστ, που αντιπροσωπεύουν τις καλύτερες λύσεις, υπηρεσίες και επαγγελματίες που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να την προστασία των σημερινών επιχειρήσεων από ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο απειλών. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και ένα λεπτομερή κατάλογο των κατηγοριών και των νικητών, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.scmagazine.com/awards.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.