ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Τρία βήματα για να προστατεύσετε το εργατικό δυναμικό που βρίσκεται εν κινήσει

Σήμερα, κάθε επιχείρηση βρίσκεται εν κινήσει. Κατά μήκος όλων των επιχειρήσεων, όλων των μεγεθών, κάθε ένας από τους entrepreneurs, τα στελέχη και τους εργαζομένους χρειάζεται να βρίσκεται online και να έχει πρόσβαση σε εταιρικά δεδομένα και αρχεία, χρησιμοποιώντας smartphones, laptops και tablets.

Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους συσκευές για να έχουν πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές και δεδομένα μπορεί να εκθέσουν τις εταιρείες τους σε κίνδυνο όταν κάνουν κακή χρήση ή χάνουν τις συσκευές τους. Επιπλέον, οι κυβερνοεγκληματίες προσπαθούν να αξιοποιήσουν αυτές τις τάσεις προς όφελος τους, δημιουργώντας κακόβουλο λογισμικό για φορητές συσκευές (mobile malware) για να διεισδύσουν σε εταιρικά δίκτυα και να κλέψουν δεδομένα.

Για τις ομάδες ασφαλείας IT, αυτή η νέα πραγματικότητα δημιουργεί μία τεράστια πρόκληση. Θα πρέπει να διαχειριστούν αυτόν τον ολοένα αυξανόμενο κίνδυνο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δώσουν περισσότερο έλεγχο στους χρήστες και σεβόμενοι παράλληλα την ιδιωτικότητα τους.

Για να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε σε αυτή την πρόκληση, η Sophos δημιούργησε έναν νέο οδηγό, για τον καθορισμό των προτεραιοτήτων που θα σας επιτρέψουν να παρέχεται περισσότερη ευελιξία ενώ παράλληλα προστατεύεται τα δίκτυα και τα δεδομένα σας. Το δωρεάν whitepaper της Sophos “3 Steps to Securing the Mobile Workforce” παρουσιάζει μία απλή προσέγγιση για τις εταιρείες που εξασφαλίζει με αποτελεσματικότητα το εργατικό δυναμικό τους που βρίσκεται εν κινήσει και χρησιμοποιεί για την δουλειά του φορητές συσκευές.

Το έργο της ασφάλειας της επιχειρησιακής φορητότητας διακρίνεται σε τρεις βασικές ανάγκες:

  • Προστασία του χρήστη και της συσκευής
  • Προστασία της πρόσβασης στο δίκτυο της επιχείρησης
  • Προστασία των δεδομένων της επιχείρησης

Και βεβαίως, το πιο σημαντικό, χρειάζεστε μία εύκολη στην χρήση λύση που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τους στόχους σας με τους πόρους που διαθέτετε.
Κατεβάστε το δωρεάν whitepaper της Sophos, “3 Steps to Securing the Mobile Workforce” για να δείτε πως μπορείτε να δώσετε περισσότερη δύναμη και έλεγχο στο εργατικό δυναμικό σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα, ενώ παράλληλα κρατάτε ασφαλή τα εταιρικά δεδομένα.

Sophos Mobile Control

Το Sophos Mobile Control είναι ο απλούστερος τρόπος για να ενεργοποιήσετε την ασφαλή παραγωγικότητα με φορητές συσκευές και την συνεργατικότητα για την επιχείρηση σας. Το Sophos Mobile Control είναι μία ολοκληρωμένη, ανεξάρτητη (stand-alone) λύση ασφάλειας φορητών συσκευών, ενώ μπορεί να ενσωματωθεί απευθείας με τα Sophos UTM και Sophos SafeGuard Encryption για να προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη προστασία φορητών συσκευών και κινητών που υπάρχει σήμερα στην αγορά.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.