ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Sandstorm έρχεται στο Sophos Email Appliance: Το next-gen sandboxing που σταματάει τις στοχευμένες επιθέσεις

Με το 95% των στοχευμένων επιθέσεων να ξεκινούν από το email, μία ασφαλής email gateway είναι ζωτικής σημασίας και αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας σας.
Οι επιτιθέμενοι, χρησιμοποιούν όλο και συχνότερα προηγουμένως-άγνωστο malware για να αποφύγουν και να παρακάμψουν την παραδοσιακή προστασία και να εισβάλουν σε υποδομές. Αν και η συμβατική προστασία anti-malware παραμένει απαραίτητη ως την πρώτη γραμμή άμυνας, οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις χρειάζονται πρόσθετα εργαλεία στην μάχη ενάντια στο σημερινό στοχευμένο και άγνωστο malware.

Δυστυχώς, πολλές επόμενης γενιάς (next-gen) λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζουν άγνωστες απειλές είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες και πολύ ακριβές για πολλές επιχειρήσεις για να τις λάβετε υπόψη σας. Και οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δεν έχουν πολλούς πόρους, δεν επιθυμούν μία ακόμη “point” λύση που θα περιπλέξει τα πράγματα στο δίκτυο τους.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, η Sophos ανακοίνωσε το Sophos Sandstorm ως επιλογή για το Sophos Email Appliance (SEA). Το Sandstorm είναι μία προηγμένη λύση άμυνας απέναντι στο malware που συμπληρώνει τα προϊόντα ασφαλείας της Sophos για να ανιχνεύουν, να μπλοκάρουν και να ανταποκρίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά στις “evasive” (ασαφείς) απειλές χρησιμοποιώντας ισχυρή cloud-based τεχνολογία sandbox.

Είναι απλό

  • Εύκολο να το δοκιμάσετε – εγγραφείτε απευθείας από το περιβάλλον χρήσης του προϊόντος
  • Εύκολο στην ανάπτυξη/ εγκατάσταση – απλώς ενεργοποιήστε την πολιτική
  • Εύκολο στην διαχείριση – τα πάντα μέσα από ένα περιβάλλον χρήσης, όπου όλα είναι “τρία κλικ μακριά”

Είναι αποτελεσματικό

  • Μπλοκάρει τις ασαφείς απειλές – ανιχνεύει τις απειλές που έχουν σχεδιαστεί να αποφεύγουν τα sandboxes και που άλλες λύσεις αποτυγχάνουν να ανιχνεύσουν
  • Έλεγχος πολιτικής – απλός, αποτελεσματικός έλεγχος πολιτικών
  • Ορατή προστασία – granular, βασισμένο σε συμβάντα reporting

Βασίζεται στο σύννεφο

  • Ταχεία ανάπτυξη/ εγκατάσταση – άμεση προστασία χωρίς την ανάπτυξη/ εγκατάσταση hardware και χωρίς να απαιτείται αναβάθμιση συσκευών
  • Ελάχιστη επίπτωση στην απόδοση – όλη η επεξεργασία πραγματοποιείται στο σύννεφο
  • Συλλογική νοημοσύνη – ανάλυση των απειλών που ανιχνεύονται στην ευρύτερη πελατειακή βάση της Sophos

Γιατί θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει;

Πολλοί οργανισμοί αναγνωρίζουν την ανάγκη να λάβουν μέτρα για να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τους από τις άγνωστες/ ασαφείς απειλές. Αυτό που δεν επιθυμούν, είναι μία ακόμη “point” λύση που θα φορτώσει με επιπλέον βάρη το δίκτυο τους.

Αν θέλετε μία προηγμένη λύση ενάντια στις σημερινές απειλές που είναι εύκολο να την δοκιμάσετε και να την αναπτύξετε/ εγκαταστήσετε, που είναι απλή στην διαχείριση και που χρησιμοποιεί την καλύτερη νοημοσύνη απειλών, τότε το Sophos Email Appliance με το Sophos Sandstorm έχει όλα τα παραπάνω.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα sophos.com/sandstorm για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας του Sandstorm.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.