ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Ανακοίνωση σχετικά με τις ενημερώσεις για τα XG Firewall και UTM 9

Η Sophos ανακοίνωσε την διάθεση της πρώτης αναβάθμισης (ή αν θέλετε ενημέρωσης συντήρησης, maintenance release) του XG Firewall, η οποία περιλαμβάνει ένα αριθμό από σημαντικές διορθώσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του firewall. Η Sophos θα ήθελε επ’ ευκαιρία να περιγράψει την στρατηγική της στις σημειώσεις έκδοσης για μελλοντικές αναβαθμίσεις και κυκλοφορίες των firewall και UTM της εταιρείας.

Για μεγάλες κυκλοφορίες προϊόντων, θα συνεχίσει να δημοσιεύει κοινοποιήσεις και δελτία τύπου στο Sophos Blog, υπογραμμίζοντας τα νέα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες τους, με συνδέσμους (links) στις πλήρεις σημειώσεις έκδοσης στα Sophos Community Forums.

Για όλες τις κυκλοφορίες/ ενημερώσεις συντήρησης, η εταιρεία θα ξεκινήσει να δημοσιεύει ειδοποιήσεις και σημειώσεις έκδοσης μόνο στα Sophos Community Forums, για αυτό και προτείνει την εγγραφή σας στα κοινωνικά blogs των προϊόντων της εταιρείας ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες κυκλοφορίες.

Μπορείτε να βρείτε τις σημειώσεις έκδοσης του XG Firewall στο Sophos XG Firewall Community Blog. Ομοίως, οι σημειώσεις αναβάθμισης του UTM 9 θα δημοσιευτούν στο Sophos UTM 9 Community Blog.

Εγγραφείτε για ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν χρησιμοποιείτε τα forums της κοινότητας, να είστε βέβαιοι ότι η σύνδεση σας γίνεται με την χρήση του Sophos ID σας. Στην συνέχεια μπορείτε να γίνεται συνδρομητές στα product blogs ενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις στο μενού “More”.

 

Με αυτό τον τρόπο, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση μέσω email όταν αναρτώνται νέα άρθρα σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Αν δεν έχετε Sophos ID, μπορείτε να γίνετε συνδρομητές στα blogs επίσης μέσω email. Με ένα κλικ στο εικονίδιο Gear στην πάνω δεξιά περιοχή της οθόνης θα γίνεται συνδρομητές σε ενημερώσεις μέσω email ή αλλιώς μπορείτε να κάνετε bookmark τα συγκεκριμένα blogs για να τα επισκέπτεστε όσο συχνά θέλετε.

 

RSS Reader

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στον RSS/Atom reader που προτιμάτε, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

UTM 9 | RSS | ATOM

XG Firewall  | RSS | ATOM

Twitter

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την Sophos στο @SophosSupport, αφού από τον συγκεκριμένο λογαριασμό θα γίνονται ανακοινώσεις για νέες αναβαθμίσεις firmware καθώς και σύνδεσμοι από το Sophos Blog. Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό @Sophos_news για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα.

Αν αναρωτιέστε πώς να κάνετε αναβαθμίσεις firmware ή roll-backs στο XG Firewall σας, παρακάτω θα βρείτε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον video, που καλύπτει όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για να έχετε πάντα ενημερωμένο το firewall σας.

 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.