ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε το Channel Excellence Award στην κατηγορία Best Security Hardware

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κέρδισε το πολύτιμο βραβείο Channel Excellence Award του περιοδικού ChannelPartner της IDG.

Τα βραβεία απονέμονται στις κορυφαίες εταιρείες στον τεχνολογικό κλάδο και στους κορυφαίους προμηθευτές και διανομείς στην περιοχή DACH (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν).

Η Sophos αναγνωρίστηκε με το Channel Excellent Award 2016 στην κατηγορία Security Hardware, ανάμεσα από εννέα σπουδαίους υποψηφίους. Επίσης, επιλέχθηκε ως ο Preferred Vendor στην κατηγορία Security Software. 

Τα αποτελέσματα στα βραβεία του είδους, βασίζονται σε μία εκτενή και αντικειμενική έρευνα που πραγματοποιεί η GfK, μία παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία ερευνών αγοράς.

Ο Helmut Nohr, ο διευθυντής πωλήσεων στο κανάλι της Sophos, παρέλαβε το Channel Excellence Award σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, στην Γερμανία στις 20 Ιανουαρίου.

Το συγκεκριμένο βραβείο, συμπληρώνει μία ακόμα σημαντική διάκριση της Sophos στην Δυτική Ευρώπη, αφού η εταιρεία έλαβε και την διάκριση Security Vendor of the Year στα Ολλανδικά IT-Channel Awards στις 21 Ιανουαρίου. Η κοινότητα στο κανάλι, έχει αναγνωρίσει την Sophos και την έχει βραβεύσει επανειλημμένως σε διάφορες χώρες ανά την υφήλιο.

Πρόσφατα, η Sophos διακρίθηκε με το βραβείο Security Vendor of the Year στην περιοχή DACH από το CRN αλλά και Best UTM Vendor στα βραβεία Reseller Middle East Hot 50 Awards 2015 ενώ κέρδισε σε κάθε κατηγορία στην Annual Report Card του CRN, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αν και η Sophos είναι ο παραλήπτης των παραπάνω βραβείων, οι πραγματικοί νικητές είναι οι συνεργάτες της εταιρείας σε όλη την υφήλιο, χάρη στην στρατηγική channel-first της Sophos, αλλά και στα κορυφαία προϊόντα της.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.