ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την εξαγορά της SurfRight

Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι αντιδράσεις στην ανακοίνωση ότι η SurfRight θα αποτελεί μέλος της οικογένειας της Sophos, τόσο από πελάτες της Sophos, όσο και από αναλυτές στον τεχνολογικό κλάδο.

Παρόλα αυτά, οι ερωτήσεις, κυρίως από πελάτες της SurfRight ήταν αρκετές, και καλό θα ήταν να αφιερωθεί ένα σχετικό άρθρο σε αυτές, και κυρίως στις απαραίτητες απαντήσεις. Ενδεχομένως, να βρείτε και εσείς την απάντηση σε κάποια ερώτηση που μπορεί να έχετε.

Η Sophos πάντως, επιβεβαιώνει ότι δεσμεύτηκε να συνεχίσει την ανάπτυξη και την βελτιστοποίηση της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς HitmanPro της SurfRight. Στην Sophos είναι ενθουσιασμένοι με την εξαγορά της SurfRight γιατί είδαν μεγάλη πρόσθετη αξία στην καινοτομική τεχνολογία τους, την οποία και θα ενσωματώσει στις επόμενης γενιάς λύσεις endpoint της εταιρείας για επιχειρήσεις καθώς και σε standalone εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας.

Η Sophos θα συνεχίσει να προσφέρει το χαρακτηριστικό “free scan” του HitmanPro. Επιπλέον, η Sophos θα τιμήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις όλων των υπαρχουσών αδειών χρήσης της SurfRight, συμπεριλαμβανομένων ειδικών συμφωνιών και προωθητικών ενεργειών. Τα forums και οι υπηρεσίες υποστήριξης επίσης που χρησιμοποιούν οι πελάτες της εταιρείας θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Και καθώς η Sophos ενσωματώνει όλα τα προϊόντα στην Sophos Support Community της εταιρείας για να ενισχυθεί η εμπειρία των πελατών, η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα, ώστε να μην μείνει κανένας πελάτης πίσω.

Η ανάπτυξη ισχυρών εργαλείων και η κατάλληλη υποστήριξη των home users δεν αποτελεί κάτι νέο για την Sophos. Ήδη η εταιρεία έχει καθιερώσει ένα χαρτοφυλάκιο από δωρεάν εργαλεία εμπορικής κλάσης για οικιακούς χρήστες, και η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε τέτοια προϊόντα.

Η Sophos πιστεύει ότι για να είναι αποτελεσματική η ασφάλεια, θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη, και όλα τα προϊόντα ασφαλείας θα πρέπει να λειτουργούν μαζί, σαν ένα σύστημα, ενώ επιπλέον θα πρέπει να είναι απλά στην χρήση. Η αποτελεσματική τεχνολογία ασφαλείας είναι σημαντική τόσο για τους επιχειρησιακούς χρήστες όσο και για τους οικιακούς χρήστες, και το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας από δωρεάν εργαλεία ακολουθεί τις ίδιες αρχές ανάπτυξης.

Πρόσφατα, η Sophos ανακοίνωσε την διάθεση του Sophos Home, που παρέχει δωρεάν ασφάλεια στο Internet τόσο για PCs όσο και για Macs μέσω μίας απλής στην χρήση κονσόλας στο web. Επίσης, η Sophos προσφέρει το Sophos Mobile Security for Android, το Sophos XG Firewall Home Edition και το Sophos Antivirus for Linux.

Η Sophos θα φέρει σύντομα τα εργαλεία της SurfRight που πρόσφατα εξαγόρασε όπως το επιτυχημένο HitmanPro στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας για οικιακούς χρήστες, και θα συνεχίσει να αναπτύσσει, επεκτείνει και να βελτιώνει την ισχυρή τεχνολογία του HitmanPro.

Η Sophos χαιρετίζει όλους τους πελάτες της SurfRight, και τους ευχαριστεί για την παθιασμένη αφοσίωση τους σε ένα εξαιρετικό προϊόν. Η ασφάλεια σας, είναι η προτεραιότητα της Sophos.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.