ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με το εκπληκτικό Sophos Home, θα έχεις την οικογένεια σου πάντα ασφαλή online. Και, ναι, είναι… δωρεάν!

Η Sophos ανακοίνωσε την διάθεση ενός δωρεάν εργαλείου ασφαλείας που σχεδιάστηκε για να προσφέρει την επιχειρησιακής-κλάσης ασφάλεια της Sophos στο σπίτι. Το Sophos Home είναι ήδη διαθέσιμο!

Το Sophos Home περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά απλό στην χρήση dashboard, για την online διαχείριση των υπολογιστών, που “κάθεται” πάνω από την επιχειρησιακής κλάσης, εξελιγμένη τεχνολογία προστασίας endpoint της Sophos για Mac και Windows, ώστε να κρατάει όλους τους υπολογιστές και τα μέλη της οικογένειας σας ασφαλή.

Πέρα από προστασία απέναντι σε κακόβουλες ιστοσελίδες, malware, ιούς και άλλου είδους απειλές (όπως π.χ PUA, Potentially Unwanted Applications), το Sophos Home δίνει την δυνατότητα στον administrator του dashboard, να ορίσει περιορισμούς στα είδη των ιστοσελίδων που μπορεί να επισκέπτεται κάθε υπολογιστής (έτσι, μπορείτε να περιορίσετε ή να απαγορεύσετε την πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο, με βίαιο περιεχόμενο, σε ιστοσελίδες chat ή κοινωνικής δικτύωσης, σε ιστοσελίδες με online παιχνίδια ή τζόγο κ.ά).

Το Sophos Home με την τεχνολογία behavioral detection που παρακολουθεί τις εφαρμογές για κακόβουλη συμπεριφορά ή και τον άμεσο έλεγχο που πραγματοποιεί για να εξασφαλίσει ότι οι ιστοσελίδες που επισκέπτεστε δεν είναι κακόβουλες ή μολυσμένες αποτελεί μία κορυφαία τεχνολογία ασφαλείας, η οποία επιπλέον προσφέρει και ένα ισχυρό, νέο σύστημα διαχείρισης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για τον home user, ενώ επιπλέον είναι και δωρεάν!

Η Sophos με τα προϊόντα της, προστατεύει πάνω από 100 εκατομμύρια υπαλλήλους, ωστόσο γνωρίζει ότι χρειάζονται την ίδια προστασία και στο σπίτι, για τα παιδιά τους, τους γονείς και τους φίλους τους. Υπάρχουν πάρα πολλές απειλές, μολυσμένες ιστοσελίδες που χωρίς προειδοποίηση εγκαθιστούν malware στον υπολογιστή σας, ransomware που κλειδώνει πολύτιμα αρχεία με τεχνολογία κρυπτογράφησης και που ζητάει χρήματα (λύτρα) για να ελευθερώσει και να επιτρέψει την πρόσβαση στα αρχεία σας, ιστοσελίδες phishing που ελέγχονται από hackers και που μοιάζουν με τις ιστοσελίδων των τραπεζών που συνεργάζεστε και έχουν στόχο να σας κλέψουν προσωπικά δεδομένα, κωδικούς και αριθμούς πιστωτικών καρτών για να αδειάσουν τους λογαριασμούς σας κ.ά. Ήρθε η ώρα λοιπόν, για μία εξαιρετική λύση προστασίας που έχει σχεδιαστεί για την συνδεδεμένη οικογένεια.

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα sophos.com/home και δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό. Στην συνέχεια κατεβάστε και εγκαταστήστε το εργαλείο. Αυτό είναι και το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.