ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Cable Bahamas χρησιμοποιεί το Communigate Pro για ενοποίηση των επικοινωνιών

Η Cable Bahamas παραμετροποίησε το Pronto! σε “CoralWave Pronto!”, το οποίο δίνει τη δυνατότητα υπηρεσιών e-mail, χρήση IM (Instant Messaging), VideoMail καθώς και χρήση ημερολογίου (scheduling) σε όλους τους συνδρομητές της. Η δεύτερη έκδοση του CoralWave Pronto! στις αρχές του 2009, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για δημιουργία προσωπικού χώρου αποθήκευσης πολυμέσων (βίντεο, φωτογραφίες και μουσική).

“Πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικές online πλατφόρμες σχετικά με την ενοποίηση των Επικοινωνιών”, τονίζει ο David Burrows, υπεύθυνος του τμήματος Marketing. “Φανταστείτε έναν κόσμο όπου όλες οι λειτουργίες που απαιτούνται για μία online εμπειρία βρίσκονται ενσωματωμένες σε ένα και μόνο interface. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου όταν συνδέεστε για να δείτε το e-mail σας, αυτόματα αποκτάτε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, τις επαφές σας, τη μουσική και τα video mail σας. Αυτήν ακριβώς την εμπειρία θα ζήσουν οι πελάτες μας με το CoralWave Pronto!. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε στους συνδρομητές μας αυτήν την καινοτομία.”

“Για τη δημιουργία ενός συστήματος ενοποιημένων επικοινωνιών απαιτούνται ορισμένες σημαντικές προϋποθέσεις όπως η multi-tenant αρχιτεκτονική, η οποία υποστηρίζει την εξυπηρέτηση πολλαπλών εφαρμογών από μια κοινή υποδομή, η σταθερότητα, η αξιοπιστία καθώς και η ύπαρξη ενός εύχρηστου περιβάλλοντος Web”, αναφέρει η Sophia Walker, υπεύθυνη του τμήματος Information Technology. “Το Communigate Pro και το Pronto! πληρούν όλες αυτές τις απαιτήσεις στο έπακρο.”

“Για να κρατήσεις τους πελάτες σου σήμερα πρέπει να αυξήσεις τις υπηρεσίες σου”, εξηγεί ο Jon R. Doyle, Αντιπρόεδρος Business Development της CommuniGate Systems. “Η Cable Bahamas έκανε ένα σημαντικό βήμα ώστε να παραμείνει η σημαντικότερη πάροχος υπηρεσιών Internet στις Μπαχάμες, χρησιμοποιώντας την ποιότητα του Communigate Pro.”

Πατήστε στην διέυθυνση http://www.cablebahamas.com/Pronto/ για να πάρετε μία γεύση του CoralWave Pronto!.