ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Γιατί επιμένουμε στην cloud-based ασφάλεια email και στο Sophos Cloud και γιατί πρέπει να ακολουθήσετε;

Λογικά, θα μάθατε τα νέα: η Intel Security (παλαιότερα γνωστή και ως McAfee) αποφάσισε να τερματίσει την πώληση όλων των προϊόντων McAfee SaaS Endpoint, καθώς και την σειρά προϊόντων ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SaaS email protection, SaaS email archiving και SaaS email encryption (παλαιότερα γνωστά ως MX Logic).

Αν και αυτά είναι χωρίς αμφιβολία ανησυχητικά νέα για τους συνεργάτες και την βάση πελατών της Intel, είναι πολύ καλά νέα για την κοινότητα συνεργατών της Sophos. Οι συνεργάτες της Sophos έχουν τώρα μία φανταστική ευκαιρία να προσφέρουν τα προϊόντα της εταιρείας σε μία ευρεία βάση δυσαρεστημένων πελατών της Intel που ψάχνουν μία πιο σταθερή εταιρεία ασφαλείας.

Ανεξάρτητα από τους λόγους που αποφάσισε η Intel να εγκαταλείψει τα προϊόντα ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SaaS endpoint, η Sophos είναι πραγματικά αισιόδοξη για την συγκεκριμένη ευκαιρία στην αγορά και για την δική της cloud-based προστασία, αρχειοθέτηση και κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – την Reflexion.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εξακολουθεί να αποτελεί μείζονα φορά απειλών, επιτρέποντας στο κακόβουλο λογισμικό (malware) να διεισδύσει μέσα στο δίκτυο και σε ευαίσθητα δεδομένα να βγαίνουν έξω από αυτό. Η Sophos επενδύει στην καλύτερη τεχνολογία για να προσφέρει την καλύτερη άμυνα ενάντια στις τελευταίες απειλές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και η ασφάλεια email είναι ένα βασικό προϊόν του ολοένα αναπτυσσόμενου χαρτοφυλακίου λύσεων cloud της εταιρείας.

H βασισμένη στο σύννεφο προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Reflexion είναι μία απροβλημάτιστη λύση στο μόνιμο πρόβλημα του spam και των απειλών που μεταδίδονται χρησιμοποιώντας emails. Επίσης η Sophos προσφέρει cloud-based κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μία εξαιρετική λύση με ελάχιστη επίπτωση στην απόδοση σε οργανισμούς που είναι απαραίτητο να πληρούν εντολές συμμόρφωσης και να προστατεύουν τα δεδομένα από ατυχείς απώλειες ή κλοπές.

Πολλοί οργανισμοί και εταιρείες σε βιομηχανίες με κανονισμούς που απαγορεύουν την καταστροφή των επικοινωνιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν επίσης να βασιστούν στην λύση Reflexion της Sophos, για αρχειοθέτηση, εύρεση, υπηρεσίες αποκατάστασης, με ταχύτατη αναζήτηση και δυνατότητες ανάκτησης.

Οι συνεργάτες και εταίροι της Sophos μπορούν να πωλούν σήμερα προϊόντα Reflexion, και σύντομα όλες οι λύσεις cloud email της Reflexion πρόκειται να ενσωματωθούν στο Sophos Cloud.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η ενσωμάτωση των τεχνολογιών της Reflexion στο Sophos Cloud (που έχει ονομαστεί Προϊόν Ασφαλείας της Χρονιάς από το περιοδικό PC Pro) είναι ένας συνδυασμός που κερδίζει – τόσο για τους πελάτες μας και την Sophos όσο και για τους εταίρους της Reflexion.

Το Sophos Cloud προσφέρει λύσεις σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις ασφαλείας των πελατών, σε μια αρθρωτή (σπονδυλωτή) αλλά περιεκτική και ολοκληρωμένη προσέγγιση. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία λύση ασφαλείας endpoint. Η ασφάλεια φορητών συσκευών (κινητών), ιστού, διακομιστών – και σύντομα εκείνη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – είναι διαθέσιμη από την ίδια web-based κονσόλα διαχείρισης, που φιλοξενείται από την ίδια την Sophos ή από εσάς, ως αξιόπιστος συνεργάτης.

Θα θέλαμε να βοηθήσουμε τους εταίρους μας να επωφεληθούν από αυτή την τεράστια ευκαιρία που άνοιξε από την αποχώρηση της Intel από την αγορά της ασφάλειας τερματικών συσκευών SaaS και την αγορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SaaS, και για αυτό προσφέρουμε δωρεάν μετατροπές στους πελάτες της Intel. 

Ο Steve Weeks, Πρόεδρος της εταιρείας Nercetera που συνεργάζεται πια με την Sophos δήλωσε:

“Η διαδικασία μετεγκατάστασης σε μία νέα λύση άλλης εταιρείας μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και απογοητευτική. Στην Netcetera, όταν ένας από τους προμηθευτές μας, εξαγοράστηκε από την Google πρίν από μερικά χρόνια, ανησύχησα στην αρχή ότι μπορεί να προκληθεί διακοπή στην επιχείρηση μας με αποτέλεσμα πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες. Ακριβώς για αυτό ήταν μια μεγάλη ανακούφιση όταν κάναμε την αλλαγή στις υπηρεσίες e-mail Reflexion της Sophos. Η διαδικασία μετεγκατάστασης ήταν ομαλή και, ταυτόχρονα, καταλήξαμε με ένα καλύτερο προϊόν και μια ανώτερη εταιρεία για να συνεργαστούμε. Καταλαβαίνω πώς οι συνεργάτες που εργάζονται με McAfee πρέπει να αισθάνονται τώρα, αλλά έχω πει σε γνωστούς και σε άλλους μεταπωλητές, ότι η μετάβαση στην Sophos είναι το ασφαλέστερο στοίχημα για μια ομαλή μετάβαση. Η επιλογή να συνεργαστούμε με την Sophos, αποδείχτηκε μία εξαιρετική απόφαση για την Netcetera και τους πελάτες μας”.

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα απολαύσετε τα οφέλη της Reflexion, που προσφέρουμε στους εταίρους και στους συνεργάτες της Sophos δωρεάν βοήθεια όσον αφορά στην διαδικασία μετεγκατάστασης/ μετανάστευσης από τα προϊόντα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Intel, McAfee SaaS, η οποία περιλαμβάνει την διαμόρφωση των πελατών και των χρηστών, καθώς και την εισαγωγή της λίστας επιτρεπόμενων καθώς και της μαύρης λίστας. Επιπλέον, έχουμε παραιτηθεί από το τέλος της μεταφοράς του αρχείου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην υπηρεσία αρχειοθέτησης RADAR της Sophos.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την δωρεάν μετανάστευση στις υπηρεσίες Reflexion της Sophos.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.