ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε το βραβείο Editor’s Choice στα βραβεία Global Enterprise Connect 2015 για την καλύτερη εταιρεία ασφαλείας

Η Sophos είχε την τιμή να λάβει ένα ιδιαίτερα σημαντικό βραβείο: το Editor’s Choice Award for Enterprise Security, που απονεμήθηκε στα Global Enterprise Connect Awards 2015, τα οποία αναγνωρίζουν τους κορυφαίους προμηθευτές, διανομείς και μεταπωλητές λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική.

Δεν είναι ασυνήθιστο για την Sophos να λαμβάνει ένα τέτοιο είδος αναγνώρισης από το κανάλι. Η εταιρεία έχει κερδίσει διάφορα σημαντικά βραβεία, ανάμεσα στα οποία της καλύτερης εταιρείας IT σε όλες τις κατηγορίες που αφορούσαν στην ασφάλεια στα βραβεία Annual Report Card (ARC) του CRN, το βραβείο της καλύτερης εταιρείας ασφαλείας της χρονιάς από έναν από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Sophos στην Β. Αμερική καθώς και το βραβείο για την εταιρεία της χρονιάς στην διαχείριση επιχειρησιακής φορητότητας στα Integrator ICT Champion Awards 2015.

Αυτό ωστόσο που κάνει το συγκεκριμένο βραβείο ξεχωριστό είναι ότι αποδεικνύει την συνδυαστική δύναμη των Sophos και Cyberoam στην περιοχή Μέσης Ανατολής και Αφρικής (MEA).

“Μαζί, οι Sophos και Cyberoam απολαμβάνουν μία εδραιωμένη παρουσία σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, που εκτείνεται σε περισσότερες από 45 χώρες. Και για να αυξήσουμε την επιρροή μας, έχουμε μία ομάδα από περισσότερους από 40 ανθρώπους που εργάζονται αποκλειστικά στην περιοχή, και που βρίσκονται σε στενή συνεργασία με πελάτες και συνεργάτες” δήλωσε ο Harish Chib, Vice President, Middle East and Africa, Sophos.

Οι Sophos και Cyberoam αποτελούν τώρα μία οντότητα, και έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τα καλύτερα στοιχεία από τις τεχνολογίες τους στο επαναστατικό επόμενης γενιάς firewall τους, XG Firewall.

“Αυτό που μας καθιστά διαφορετικούς, είναι ότι τώρα μπορούμε να παρέχουμε end-to-end λύσεις στους πελάτες μας” δήλωσε ο Harish στο Computer News Middle East. “Οι άνθρωποι θέλουν λύσεις που να είναι απλές τώρα, και με αυτή την συνεργασία, οι πελάτες μας μπορούν να έχουν ακριβώς αυτό που ζητούν”. 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.