ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Sophos Cloud είναι το Προϊόν Ασφάλειας της Χρονιάς για το PC Pro

Το Sophos Cloud είναι το νεώτερο μέλος της προϊοντικής οικογένειας της Sophos, αλλά επιπλέον είναι και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο. Και καθώς ολοένα περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν σχετικά με το όραμα της Sophos για ολοκληρωμένη ασφάλεια που είναι εύκολα διαχειριζόμενη μέσω του cloud, η εταιρεία έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται θετικά από αναλυτές και reviewers.

Η Sophos πρόσφατα παρέλαβε ένα μεγάλο βραβείο από το γνωστό περιοδικό PC Pro, το καλύτερο μηνιαίο περιοδικό πληροφορικής στην Μ. Βρετανία, και το οποίο αναγνώρισε το Sophos Cloud ως Προϊόν Ασφάλειας της Χρονιάς.

Ο συντάκτης του PC Pro, Dave Mitchell έγραψε στην αξιολόγηση του ότι το Sophos Cloud “συνδυάζει ένα διαισθητικό και ταχύτατο portal στον ιστό με “ψαγμένες” και αποτελεσματικές user-based (με βάση τον χρήστη) πολιτικές καθώς ένα σύνολο ποιοτικών χαρακτηριστικών”.

Και συνέχισε: “Προσθέστε την υποστήριξη για διακομιστές και υπολογιστές desktop καθώς και τις καλύτερες δυνατότητες ελέγχου φορητών συσκευών και αποτελεί ένα συναρπαστικό σύνολο”.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Sophos Cloud πριν από δύο χρόνια, ο Charles Kolodgy, Research Vice President της IDC, είπε ότι ήταν μία “ευπρόσδεκτη προσθήκη” στην αγορά endpoint, για να βοηθήσει τις μικρές και τις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ασφάλεια τους “χωρίς να επιβαρύνει σημαντικά τους πόρους τους”.

Και η Sophos δεν πρόκειται να σταματήσει τώρα.

Η Sophos δημιουργεί ολοκληρωμένη ασφάλεια στο Sophos Cloud εστιάζοντας στους τελικούς χρήστες. Οι πολιτικές ασφαλείας ακολουθούν τον χρήστη σε όλο το εύρος των συσκευών, πλατφορμών και τοποθεσιών. 

Όποιο επίπεδο ασφαλείας και να επιλέξετε (endpoint με web και mobile ή άλλους συνδυασμούς), όλες οι λύσεις ασφαλείας συνεργάζονται αυτόματα μεταξύ τους για μία ολιστική και προηγμένη προστασία τελικού χρήστη.

Για να μάθετε περισσότερο για τον τρόπο που το Sophos Cloud προστατεύει τους χρήστες σας παντού, επισκευτείτε την ιστοσελίδα sophos.com/cloud ή εγγραφείτε για μία δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών σήμερα κιόλας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.