ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ένας ακόμη σπουδαίος λόγος για να προστατέψετε τα δεδομένα σας με την κρυπτογράφηση της Sophos

Αν το 2014 ήταν η χρονιά των παραβιάσεων δεδομένων, τότε το 2015 πρέπει να είναι η έκδοση 2.0. Και μετά από κάθε νέα παραβίαση (μερικές από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις ήταν στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ή στην ιστοσελίδα για ενήλικες Ashley Madison) υπάρχει αναστάτωση και δόντια που σφίγγουν σχετικά με την κατάσταση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. 

Ευτυχώς, όλο και περισσότεροι οργανισμοί αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μία λύση –ένας τρόπος για να διατηρηθούν τα δεδομένα ασφαλή ακόμα και αν συμβεί μία παραβίαση της ασφάλειας. Η κρυπτογράφηση είναι, με απλά λόγια, η καλύτερη άμυνα απέναντι στους πεινασμένους για δεδομένα hackers, και η καλύτερη πρόληψη από τις συνέπειες της απώλειας δεδομένων τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πελάτες τους.

Τώρα, υπάρχουν πολλά περισσότερα καλά νέα για εκείνους που ψάχνουν μία κορυφαία λύση κρυπτογράφησης: η Sophos για ακόμη μία χρονιά τοποθετήθηκε στο Τεταρτημόριο των Ηγετών του 2015 στο Μαγικό Τεταρτημόριο της Gartner για την Προστασία Δεδομένων Φορητών Συσκευών (2015 Gartner Magic Quadrant for Mobile Data Protection), όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο από το 2005.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εκκίνηση μίας στρατηγικής κρυπτογράφησης και την επιλογή μίας εταιρείας (ενός κατασκευαστή). Αλλά κοιτάζοντας τι λένε οι ανεξάρτητοι αναλυτές της βιομηχανίας σχετικά για την αγορά κρυπτογράφησης είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Η Sophos είναι υπερήφανη που είναι η μόνη εταιρεία που τοποθετήθηκε τόσο στο Μαγικό Τεταρτημόριο της Gartner για την Προστασία Δεδομένων Φορητών Συσκευών (Mobile Data Protection) όσο και στο Μαγικό Τεταρτημόριο για την Επιχειρησιακή Διαχείριση Φορητότητας (Enterprise Mobility Management), και αυτό αποτελεί απόδειξη της αξίας που δίνει στην προστασία δεδομένων κατά μήκος όλων των συσκευών και περιβαλλόντων.

Επιπλέον, η Sophos είναι η μοναδική εταιρεία ασφάλειας IT που έχει τοποθετηθεί ως Ηγέτης από την Gartner σε τρεις κρίσιμης σημασίας εκθέσεις Μαγικού Τεταρτημόριου και αναφερόμαστε στα Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (EPP) τον Δεκέμβριο του 2015, Magic Quadrant for Unified Threat Management (UTM) τον Σεπτέμβριο του 2015 και Magic Quadrant for Mobile Data Protection (MDP) τον Οκτώβριο του 2015.

Τον Ιούνιο του 2015 επίσης, η Sophos τοποθετήθηκε στο Τεταρτημόριο των Οραματιστών, στο Μαγικό Τεταρτημόριο για την Επιχειρησιακή διαχείριση φορητότητας (Enterprise Mobility Management, EMM).

Η Sophos επιπλέον αναγνωρίστηκε από την Forrester Inc. ως “ανατέλλοντας αστέρας” στην έκθεση Forrester Wave: Endpoint Encryption για το πρώτο τρίμηνο του 2015, και αναγνωρίστηκε επίσης με το TechTarget Readers’ Choise Award για την καλύτερη λύση κρυπτογράφησης.

Η Sophos εκτιμάει ότι αναγνωρίζεται διαρκώς ως ηγέτης στην αγορά κρυπτογράφησης επειδή η φιλοσοφία της “ασφάλεια, φτιαγμένη απλά” σημαίνει ότι έχετε την καλύτερη προστασία δεδομένων σε μία λύση που είναι απλή στην διαχείριση και που δεν επιβραδύνει τους ανθρώπους σας καθώς εργάζονται.

“Η φιλοσοφία μας, κρυπτογράφηση παντού, σε συνδυασμό με το όραμα μας ότι η ασφάλεια μπορεί να είναι απλή, μας οδηγεί να αναπτύξουμε επόμενης γενιάς προστασία δεδομένων, που καθιστά την κρυπτογράφηση τμήμα ενός ολοκληρωμένου συστήματος προστασίας” δήλωσε ο Dan Schiappa, Senior Vice President και General Manager του τμήματος Enduser Protection της Sophos. “Βοηθάμε τις εταιρείες όλων των μεγεθών να ενσωματώσουν επιχειρησιακής κλάσης λύσεις endpoint security που λειτουργούν άμεσα, τόσο για τους χρήστες όσο και για τις επιχειρήσεις”.

Για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις κρυπτογράφησης της Sophos, την αγορά κρυπτογράφησης συνολικά, καθώς και τις δυνατότητες που χρειάζεστε, κατεβάστε ένα δωρεάν αντίγραφο της έκθεσης Gartner Magic Quadrant for Mobile Data Protection.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.