ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H προηγμένη προστασία χρήστη, απλούστερη από ποτέ άλλοτε, με το Sophos Cloud

Οι εταιρικοί τελικοί χρήστες, σαν εσάς και εμάς, είναι εξαιρετικά παραγωγικοί όταν χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές -φορητούς υπολογιστές, smartphones, tablets- για να μπορούν να συνεχίζουν την δουλειά τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Οι συσκευές του είδους είναι ιδιαίτερα βολικές και φορητές, επιτρέποντας την σύνδεση από καφετέριες, από αεροδρόμια και φυσικά από το σπίτι.

Δυστυχώς, οι κυβερνοεγκληματίες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι μπορεί να είναι δύσκολο να προστατευτούν με απόλυτη ασφάλεια οι τελικοί χρήστες, που χρησιμοποιούν φορητές, διαρκώς συνδεδεμένες συσκευές. 

Οι επαγγελματίες IT γνωρίζουν από την άλλη, ότι θα πρέπει να προστατεύσουν και να ασφαλίσουν όλες αυτές τις συσκευές, προσφέροντας ασφαλή πρόσβαση στον ιστό από οπουδήποτε. Οι λύσεις υπάρχουν, όπως η επιχειρησιακή διαχείριση φορητότητας (Enterprise Mobility Management, EMM), η ασφάλεια φορητών συσκευών, η ασφάλεια τελικού σημείου (endpoint) και οι ασφαλείς web gateways.

Δυστυχώς, αυτές οι λεγόμενες καλύτερες-του-είδους λύσεις, προσθέτουν, στην καλύτερη περίπτωση, πολυπλοκότητα, και στην χειρότερη περίπτωση ένα μίγμα από εντελώς διαφορετικά προϊόντα, διαφορετικών εταιρειών, που μπορούν να οδηγήσουν σε ασυνεπή και ασταθή προστασία και σε τυφλά σημεία στην ασφάλεια. Και σε αυτό ακριβώς εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι κυβερνοεγκληματίες.

Η ενσωμάτωση είναι το νέο, καλύτερο είδος

Στην Sophos, δημιουργούν ολοκληρωμένη προστασία στο Sophos Cloud, με επίκεντρο τους τελικούς χρήστες, και όχι τις συσκευές τους.

Με αυτή την προσέγγιση, που έχει στο επίκεντρο τον τελικό χρήστη, οι πελάτες της Sophos μπορούν να προστατεύσουν τους χρήστες σε οποιαδήποτε συσκευή, με επόμενης γενιάς ασφάλεια τελικού σημείου (next-gen endpoint security), με web gateway, με διαχείριση (mobile management) και με ασφάλεια φορητών συσκευών (mobile security). Επιπλέον το Sophos Cloud είναι ιδιαίτερα απλό στην εγκατάσταση (ανάπτυξη) και στην διαχείριση, από μία ενιαία, web-based, κονσόλα.

Μπορείτε να διαχειριστείτε την ασφάλεια του Τζο ή της Τζέιν μέσω συνεπών πολιτικών που έχουν στο επίκεντρο τους χρήστες, και που τους ακολουθούν σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν, εντός και εκτός δικτύου.

Μπορείτε επιπλέον να λαμβάνετε αναφορές σε επίπεδο ανά-χρήστη, ώστε να γνωρίζετε πότε μία συσκευή είναι εκτός συμμόρφωσης. Οι πολιτικές ασφαλείας θα είναι σταθερές, συνεπείς και απαραβίαστες.

Πλήρες, αλλά παράλληλα αρθρωτό

Αν και η λύση είναι πλήρως ενσωματωμένη, μπορείτε ακόμα να αναπτύξετε το Sophos Cloud με “αρθρωτό” τρόπο. Για παράδειγμα, αν έχετε το Sophos Cloud Enduser Protection, μπορείτε να προσθέσετε μία δοκιμαστική άδεια του Sophos Cloud Web Gateway απευθείας από την κονσόλα διαχείρισης. Είναι εντελώς δωρεάν για 30 ημέρες.

Οποιοδήποτε επίπεδο προστασίας και να επιλέξετε (endpoint συν web και mobile ή άλλους συνδυασμούς), όλες αυτές οι λύσεις ασφαλείας λειτουργούν αυτόματα μαζί για μία ολιστική και προηγμένη προστασία τελικού χρήστη.

Για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που το Sophos Cloud προστατεύει τους χρήστες σας παντού και πάντα, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα sophos.com/cloud. Αλλιώς, μπορείτε να κάνετε εγγραφή για μία δωρεάν δοκιμαστική έκδοση των 30 ημερών σήμερα κιόλας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.