ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για 4η συνεχή χρονιά, η Sophos αναγνωρίζεται ως ηγέτης στο Magic Quadrant της Gartner και στην κατηγορία Unified Threat Management

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι βγήκε το νέο Μαγικό Τεταρτημόριο της Gartner (Magic Quadrant) για την Ενοποιημένη Διαχείριση Απειλών (Unified Threat Management) και η Sophos τοποθετήθηκε στο Τεταρτημόριο των Ηγετών (Leaders Quadrant) για 4η συνεχή χρονιά.

Η Sophos τώρα είναι μία από τις τρεις εταιρείες που βρίσκονται στο Τεταρτημόριο των Ηγετών, και αυτό λέει πολλά για την στάση που διατηρεί στα μάτια των πελατών της, των εταίρων και των συνεργατών της αλλά και των αναλυτών της βιομηχανίας. Τι είναι αυτό που έκανε την Sophos Ηγέτη για 4η συνεχή χρονιά;

Το Μαγικό Τεταρτημόριο (Magic Quadrant) βασίζεται στην εκτίμηση των δυνατοτήτων μίας εταιρείας να εκτελεί και να ολοκληρώνει το όραμα της. Στην Sophos πιστεύουν ότι η στρατηγική της στο μεσαίο τμήμα της αγοράς και στο κανάλι της λειτουργεί όπως θα έπρεπε, ενώ επιπλέον πραγματοποιεί όσα υποσχέθηκε για να κάνει την ασφάλεια όσο το δυνατόν απλούστερη υπόθεση, με ένα σύστημα UTM, που είναι ιδιαίτερα απλό στην ανάπτυξη, στην διαχείριση και στην χρήση.

Η Sophos έχει ένα συναρπαστικό και καινοτόμο προϊοντικό roadmap και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκαλύψει το επόμενο κεφάλαιο στην ανάπτυξη του βραβευμένου και κορυφαίου στην παγκόσμια αγορά συστήματος UTM της εταιρείας.

Όλο και περισσότεροι εταίροι και πελάτες στρέφονται στην Sophos, γιατί η εταιρεία συνεχίζει και κερδίζει στην αγορά, ενώ το πειστικό όραμα της που αφορά στις λύσεις Sophos UTM και Next-Generation Firewall σημαίνει ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα δικτυακής ασφάλειας για τα επόμενα χρόνια.

Η Sophos συνεχίζει με την ίδια ορμή να αναπτύσσει την επιχείρηση UTM, που ήδη πηγαίνει εξαιρετικά ενώ η συνεχιζόμενη ανάπτυξη της Sophos συνολικά είναι εκπληκτική, με τουλάχιστον διπλάσιο ρυθμό από την υπόλοιπη αγορά.

Δεδομένου ότι η Sophos είναι η μοναδική εταιρεία ασφάλειας IT που έχει τοποθετηθεί ως Ηγέτης σε τρεις βασικούς τομείς της ασφάλειας –  Unified Threat Management (UTM), Mobile Data Protection και Endpoint Protection Platforms – αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι οι ολοκληρωμένες προσφορές ασφαλείας της.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκθεση Magic Quadrant for Unified Threat Management στην ιστοσελίδα που ακολουθεί: sophos.com/magicquadrant (απαιτείται εγγραφή).

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.