ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η επανάσταση Sophos Firewall συνεχίζεται – Διαθέσιμο το Project Copernicus Beta 2

Τον προηγούμενο μήνα, ξεκίνησε η επανάσταση στα firewalls με την διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης (beta) του Project Copernicus της Sophos. Το Project Copernicus είναι η κωδική ονομασία της νέας πλατφόρμας firewall της Sophos που συνδυάζει τις βραβευμένες συσκευές της σειράς SG Series με ένα ολοκαίνουριο λειτουργικό σύστημα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των τεχνολογιών των Sophos και Cyberoam.

Η ανταπόκριση των χρηστών κατά την διάρκεια της πρώτης δοκιμαστικής έκδοσης του Project Copernicus ήταν ιδιαίτερα θετική και χρήσιμη στην διαμόρφωση του τελικού προϊόντος. Η Sophos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διαθεσιμότητα της έκδοσης Beta 2 του Project Copernicus, που ενσωματώνει μία σειρά από σημαντικές βελτιώσεις, ενημερώσεις και διορθώσεις που βασίζονται στα σχόλια των χρηστών και των πελατών της εταιρείας.

Βελτιωμένη πλοήγηση και οργάνωση μενού

  • Νέο top level Protection menu, που ομαδοποιεί σε λειτουργικό επίπεδο τις περισσότερο κοινές εργασίες ρυθμίσεων ασφαλείας
  • Βελτιωμένη εμφάνιση του System menu και του Object Catalog menu
  • Βελτιώσεις στην πλοήγηση

Εξορθολογισμένες πολιτικές ασφαλείας

  • Ενοποιημένοι τύποι κανόνων για Χρήστη (User) και Δίκτυο (Network)
  • Προσθήκη προτύπων για κοινές επιχειρησιακές εφαρμογές
  • Ορατότητα Rule ID και βελτιώσεις στην αναζήτηση

Εκατοντάδες άλλες βελτιώσεις και διορθώσεις

Αν και η Sophos δεν συνιστά την εγκατάσταση δοκιμαστικού firmware σε παραγωγικά περιβάλλοντα, η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική, και επομένως η Sophos θα ήθελε να κατεβάσετε και να αξιολογήσετε την νέα Beta 2 σε όσο το δυνατόν περισσότερα σενάρια ανάπτυξης.

Θα δείτε το Beta 2 firmware στο Copernicus Firewall κάτω από το System > Maintenance > Firmware (ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κλικ στο “Check for new Firmware” και να ανανεώσετε την σελίδα για να εμφανιστεί).

Αν δεν είστε ήδη μέρος της επανάστασης Sophos Firewall, μπορείτε να συμμετάσχετε κατεβάζοντας την έκδοση Beta 2 τώρα από την ιστοσελίδα: www.sophos.com/copernicusbeta. Η Sophos θα ήθελε το feedback σας σχετικά με την εμπειρία σας στα Sophos User Bulletin Boards.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.