ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έρχεται σύντομα το Sophos ID – Ένας λογαριασμός για όλες τις web services της Sophos

Μέσα στους επόμενους μήνες, η Sophos θα ολοκληρώσει την μετάβαση όλων των υπηρεσιών web της εταιρείας που χρησιμοποιούνται από τους πελάτες και τους εταίρους της εταιρείας στο Sophos ID, δίνοντας την δυνατότητα να έχουν ένα λογαριασμό για την πρόσβαση τους σε όλες τις υπηρεσίες web της Sophos που έχουν συνδρομή.

Από τα μέσα Αυγούστου, η Sophos θα ενεργοποιήσει την δυνατότητα login μέσω του Sophos ID για τα MySophos και SophServ. Χρησιμοποιώντας το Sophos ID, οι πελάτες και οι συνεργάτες της Sophos θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Sophos Community, την συνένωση των Sophos Talk και Sophos FreeTalk.

Αργότερα μέσα στην χρονιά, η εταιρεία θα ενεργοποιήσει το Sophos ID και για τους εταίρους της, ώστε να έχουν πρόσβαση και στα Partner Portal, Cloud Partner Dashboard και Sophos Cloud Firewall Manager.

Οι υπάρχοντες λογαριασμοί σε κάποια ή σε περισσότερες από τις παραπάνω υπηρεσίες θα μετακινηθούν αυτόματα στο Sophos ID, ώστε να μην είναι απαραίτητο να χρειάζεται να γίνει εγγραφή για νέο λογαριασμό Sophos ID αν ήδη υπάρχει λογαριασμός MySophos σήμερα. Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, στην πρώτη προσπάθεια για σύνδεση (log-in) θα ζητηθεί η αλλαγή κωδικού (password reset). 

Η Sophos σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το Sophos ID για περισσότερες υπηρεσίες web σύντομα, ωσότου οι πελάτες και οι συνεργάτες της εταιρείας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες οι υπηρεσίες της με το Sophos ID.

Σύντομα, η Sophos θα κάνει περισσότερες ανακοινώσεις για την νέα αυτή δυνατότητα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.