ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε τα περισσότερα βραβεία στις κατηγορίες ασφαλείας στην εκδήλωση Annual Report Card του CRN

Η Sophos είναι εξαιρετικά υπερήφανη που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προμηθευτή IT και στις τρεις κατηγορίες ασφαλείας στην εκδήλωση Annual Report Card (ARC) του γνωστού CRN. Η εταιρεία είχε την τιμή να κερδίσει το πρώτο βραβείο σε περισσότερες κατηγορίες από οποιονδήποτε άλλον προμηθευτή που αναγνωρίστηκε φέτος.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Sophos αναγνωρίστηκε ως ηγέτης, κερδίζοντας σε δύο ιδιαίτερα σπουδαίες κατηγορίες, στις Client Security Software και Network Security Appliances, ωστόσο φέτος το κανάλι επέλεξε να είναι και η νικήτρια εταιρεία γενικώς, και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Network Security Software.

Τα βραβεία ARC συνοψίζουν τα αποτελέσματα από μία ολοκληρωμένη έρευνα σχετικά με την ικανοποίηση των πάροχων από τις λύσεις, το hardware, τις υπηρεσίες και το λογισμικό διάφορων προμηθευτών. Πάνω από 2400 πάροχοι λύσεων κλήθηκαν να αξιολογήσουν την ικανοποίηση τους από 72 εταίρους προμηθευτές σε σχεδόν 22 μεγάλες κατηγορίες προϊόντων. Οι προμηθευτές με την υψηλότερη βαθμολογία γιορτάζονται ως οι καλύτεροι στην κατηγορία τους από τους συνεργάτες και τους εταίρους.

Η Sophos επίσης εξασφάλισε και ένα βραβείο Xchange Xcellence κατά την διάρκεια της εκδήλωσης XChange 2015 του The Channel Company (9-11 Αυγούστου, Ουάσιγκτον), για την χορηγία της στο Security University και την εκπληκτική ομιλία του John Shier, Senior Security Expert της Sophos.

“Η κοινότητα των εταίρων μας παίζει απολύτως κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία μας να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και τις κυβερνητικές υπηρεσίες όλων των μεγεθών να προστατεύσουν τα συστήματα και τα δεδομένα τους από κυβερνοεπιθέσεις” δήλωσε o Mike Valentine, Senior Vice President των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο της Sophos. “Οι πρωτοφανείς υψηλές βαθμολογίες που απονεμήθηκαν από τους συνεργάτες μας στην Annual Report Card 2015 αντανακλάει την δέσμευση ολόκληρης της εταιρείας μας στο κανάλι” συμπλήρωσε.

Το CRN και οι αναγνώστες του, αναγνώρισαν πολλά κεντρικά πρόσωπα της Sophos στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις για τα επιτεύγματα τους και την επιρροή τους στο κανάλι. Και η βράβευση της Sophos και στις τρεις κατηγορίες (Client, Network) είναι μεγάλη τιμή για ολόκληρη την εταιρεία. Αλλά, είναι επίσης μία μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία να λάβει πολύτιμα σχόλια και ιδέες (feedback) από την κοινότητα των προμηθευτών IT, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για να βελτιστοποιήσει τις προϊοντικές προσφορές της και να βελτιώσει την επικοινωνία της με τους εταίρους της.

Η Sophos ευχαριστεί τους συνεργάτες της, που την επέλεξαν ως τον καλύτερο προμηθευτή ασφαλείας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.