ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε την διάκριση Vendor of the Year στον χώρο του Enterprise Mobility Management

Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει πραγματικά να αναγνωρίζουν τα μεγάλα πράγματα που κάνει η Sophos στον τομέα της ασφάλειας των φορητών συσκευών. Και δεν είναι μόνο οι αναλυτές, ο εμπορικός τύπος ή οι ανεξάρτητες εταιρείες δοκιμών – αν και είναι δεδομένο ότι τα έχουν παρατηρήσει, αλλά και το ίδιο το κανάλι έχει αρχίσει να τα αναγνωρίζει.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η Sophos είναι ιδιαίτερα περήφανη που ονομάστηκε Προμηθευτής της Χρονιάς (Vendor of the Year) στις λύσεις Διαχείρισης Επιχειρησιακής Φορητότητας (EMM, Enterprise Mobility Management) στα Integrator ICT Champion Awards 2015 – επειδή επιλέχθηκε με ψηφοφορία από το κανάλι SI (System Integrators).

Τελευταία, η Sophos έχει λάβει πολλά βραβεία για την λύση διαχείρισης επιχειρησιακής φορητότητας (EMM) της εταιρείας, το Sophos Mobile Control, συμπεριλαμβανομένης και της πεντάστερης (5-star) βαθμολογίας από το SC Magazine και κορυφαίες βαθμολογίες από το AV-Test για το Android Antivirus που προσφέρει.

Αναλυτές όπως οι Forrester και Gartner έχουν κατατάξει την Sophos στους κορυφαίους προμηθευτές στον κλάδο. Και σε μία έκθεση στον κλάδο διαπιστώθηκε ότι οι μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Sophos Mobile Control περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο προϊόν EMM, συμπεριλαμβανομένωντων προϊόντων από προμηθευτές όπως οι AirWatch και MobileIron.

Ίσως στο κανάλι να αρέσει το Sophos Mobile Control τόσο πολύ, επειδή ως ένα βραβευμένο, με υψηλές βαθμολογίες και εγκεκριμένο από μικρομεσαίες επιχειρήσεις προϊόν EMM, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους συνεργάτες στο κανάλι να κερδίσουν στο δυναμικό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο χώρο της αγοράς.

Δείτε σε αυτό το video τις δυνατότητες και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Sophos Mobile Control 5 ή αν θέλετε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Sophos εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.