ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα αναγνώριση για την Sophos στον τομέα του Enterprise Mobile Management από ανεξάρτητες εταιρείες ερευνών

Η Sophos ανακοίνωσε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τοποθετήθηκε στο τεταρτημόριο των “Οραματιστών” (Visionaries Quadrant) του Μαγικού Τεταρτημόριου της Gartner (Gartner’s Magic Quadrant) για τις σουίτες Διαχείρισης Επιχειρησιακής Φορητότητας (EMM, Enterprise Mobility Management). Η Sophos πιστεύει ότι τοποθετήθηκε ως Οραματιστής, επειδή έχει κατανοήσει το ταχύτατα εξελισσόμενο τοπίο φορητότητας.

Πέρα από την αναγνώριση της Gartner, η Forrester Research πρόσφατα αναγνώρισε την Sophos ως μία από τις δεκαπέντε σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο των λύσεων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Φορητότητας (Enterprise Mobility Management, EMM). Στην πρόσφατη συμπληρωματική έκθεση στο Forrester Wave, σημειώνονται τα “ισχυρά endpoint, encryption και EMM προϊόντα” της Sophos.

Η Sophos προσφέρει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας για δεδομένα, εφαρμογές, λειτουργικά συστήματα και δίκτυα και ένα συναρπαστικό όραμα διαχείρισης της ασφάλειας ως ένα σύστημα, με βαθιά ολοκλήρωση μεταξύ των τεχνολογιών ασφάλειας της εταιρείας για φορητές συσκευές,  προηγμένα τελικά σημεία (endpoint, laptop, desktop), τον ιστό και τα δίκτυα.

“Η Sophos προσφέρει την πιο φιλική προς τον χρήστη ασφάλεια που ενισχύει τους εργαζομένους ενώ παράλληλα μειώνει τους κινδύνους που συνδέονται με τάσεις όπως το BYOD (Bring Your Own Device)” είπε ο Dan Schiappa, Senior Vice President και General Manager του Sophos Enduser Security Group. “Οι επιχειρήσεις μπορούν να προστατεύουν τα εταιρικά δεδομένα τους και να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα τους χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα. Αυτό είναι που κάνει την Sophos ελκυστική σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν μεγάλο προσωπικό στον τομέα IT και που έχει οδηγήσει σε 50% αύξηση στις εγκαταστάσεις του Sophos Mobile Control την περασμένη χρονιά”.

Με το νέο self-service portal επίσης, το Sophos Mobile Control 5 καθιστά την συμμόρφωση με τις επιχειρησιακές πολιτικές ασφαλείας ιδιαίτερα απλή υπόθεση, τόσο για τον διαχειριστή όσο και τους τελικούς χρήστες τόσο στο iOS 8, όσο και στις πλατφόρμες Windows Phone και Android.

Η Sophos επίσης προσφέρει προστασία anti-malware, anti-spam και προστασία στον ιστό σε συσκευές Android, καθώς και δυνατότητες διαχείρισης της πρόσβασης στο δίκτυο για να μετριάσει τους κινδύνους παραβίασης δεδομένων.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.