ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos εξαγόρασε την Reflexion Networks και προσθέτει Email Security στο Sophos Cloud

Η Sophos ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την εταιρεία Reflexion Networks Inc. ηγέτη στην βασισμένη στο σύννεφο ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην αρχειοθέτηση, στην κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στις υπηρεσίες επιχειρησιακής συνέχειας.

Η εξαγορά θα επιτρέψει στην Sophos να προσθέσει cloud-based ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Sophos Cloud, την ενιαία, ολοκληρωμένη και βασισμένη στο σύννεφο κονσόλα διαχείρισης της εταιρείας. Μαζί, οι Reflexion και Sophos θα προσφέρουν ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχειρησιακής κλάσης σε μία οικονομική και απλή στην διαχείριση λύση.

Η Reflexion Networks προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στο σύννεφο και που βοηθούν τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να καλύψουν τις ανάγκες τους για ασφαλείς επικοινωνίες. Το Reflexion Total Control μπλοκάρει το spam και τους ιούς πριν καν εισέλθουν στο επιχειρησιακό δίκτυο.

Οι υπηρεσίες επίσης αρχειοθέτησης, εξεύρεσης και ανάκτησης επιτρέπουν τις δυνατότητες ταχείας αναζήτησης και επανόρθωσης, ενώ οι υπηρεσίες κρυπτογράφησης εξασφαλίζουν ότι οι επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να διαβαστούν μόνο από τους προοριζόμενους παραλήπτες. Επιπλέον η Reflexion προσφέρει υπηρεσίες επιχειρησιακής συνέχειας για να εξασφαλιστούν οι αδιάλειπτες επικοινωνίες των επιχειρήσεων σε περίπτωση κάποιας διακοπής ρεύματος ή κάποιου άλλου ατυχούς γεγονότος.

Το Sophos Cloud, η διάθεση του οποίου ξεκίνησε στα μέσα του 2013, προσφέρει ασφάλεια τελικού σημείου, διαχείριση και ασφάλεια φορητών συσκευών, ασφάλεια διακομιστών και whitelisting εφαρμοφών μέσω μίας ενιαίας, ολοκληρωμένης κονσόλας που βασίζεται στο σύννεφο.

“Η πλατφόρμα Reflexion έχει δημιουργηθεί από την αρχή έως στο τέλος για να τρέχει στο σύννεφο σε κλίμακα και θα δυναμώσει και θα επιταχύνει τις δυνατότητες μας να προσφέρουμε προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου και όποτε το θέλει ο πελάτης” σχολίασε ο Bill Lucchini, Senior Vice President του Sophos Cloud Security Group. “Καθώς θα ενσωματώσουμε την συγκεκριμένη τεχνολογία στο Sophos Cloud, θα συμπληρώσει ιδανικά την Sophos Secure Email Appliance δίνοντας στους επαγγελματίες IT την επιλογή για μία λύση που θα βασίζεται στο σύνολο ή για μία λύση on-premise. Είμαστε ενθουσιασμένη για τις ευκαιρίες που φέρνει αυτό και καλοσωρίζουμε την ομάδα της Reflexion Networks στην Sophos”.

Βασισμένη στο Woburn, στην Μασσαχουσέτη, στις ΗΠΑ, η Reflexion Networks έχει περισσσότερους από 17.000 πελάτες στον κόσμο και περισσότεροι από 2000 πάροχοι υπηρεσιών (MSPs, Managed Service Providers) πωλούν τις υπηρεσίες cloud της εταιρείας κάθε μήνα.

“Η Reflexion ταιριάζει απόλυτα στην Sophos επειδή όπως και εμείς το μοντέλο των πωλήσεων της είναι 100% κανάλι” πρόσθεσε η Kendra Krause, Vice President of Global Channels, Sales της Sophos. “Οι λύσεις που έχει αναπτύξει η Reflexion Networks φέρνουν ευκαιρίες στους συνεργάτες και εταίρους της Sophos να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στην ιδιαίτερα ελκυστική αναπτυσσόμενη αγορά της βασισμένης στο σύννεφο ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και οι εταίροι και συνεργάτες της Reflexion έχουν την δυνατότητα να επεκτείνουν τις προσφορές ασφαλείας εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο ασφαλείας της Sophos” συμπλήρωσε.

“Στην Reflexion Networks πάντα είχαμε πάθος με την εξυπηρέτηση της τεράστιας παγκόσμιας αγοράς των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με εύκολες στην χρήση υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω MSPs” σχολίασε ο David Hughes, CEO της Reflexion Networks. “Η Sophos μοιράζεται το όραμα μας, και έχει την παγκόσμια εμβέλεια και την δέσμευση των εταίρων και των συνεργατών της για να κάνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με την ένταξη μας στην ομάδα της Sophos”.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.