ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακοίνωσε ότι κέρδισε δύο νέα μεγάλα βραβεία – ναι, δύο!

Δύο σπουδαίες διακρίσεις σαν αυτές την ίδια εβδομάδα, δείχνουν ότι η λύση UTM της Sophos είναι πραγματικός ηγέτης και οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά, ενώ είναι ένας νικήτης και ιδανική περίπτωση για οργανισμούς και επιχειρήσεις κάθε μεγεθους.

Στην εκδήλωση των SC Awards Europe 2015, που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα για να συμπέσει με το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Infosecurity (Infosecurity Europe Conference), η SG Series της Sophos κέρδισε στην κατηγορία Best UTM, νικώντας άλλους υποψηφίους όπως της Fortinet, της Check Point και της Barracuda.

Οι κριτές είπαν ότι η SG Series και το λογισμικό Sophos UTM “παρείχαν ένα εξαίσιο σύνολο χαρακτηριστικών που μπορεί να ενεργοποιήσει τις εταιρείες κάθε μεγέθους ή δομής να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους με ασφάλεια και σιγουριά”, κάτι που είναι δύσκολο να αρνηθεί κάποιος για την προσφορά της Sophos αν λάβει υπόψη του τα χαρακτηριστικά και τα αποτελέσματα στις επιδόσεις.

Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, οι συσκευές της SG Series της Sophos έλαβαν επίσης πέντε αστέρια (5-star A-list) από το βρετανικό περιοδικό PC Pro Magazine. Το βραβείο προέκυψε από μία εις βάθος αξιολόγηση ενός από τα νέα μοντέλα της σειράς με ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση –την συσκευή SG 115w- που πραγματοποιήθηκε σε βάθος χρόνου έξι μηνών.

Ο reviewer έβαλε δύσκολες δοκιμασίες και έτρεξε την συσκευή στα όρια της αποδίδοντας εξαιρετικά καλά καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι: “Όλα συνθέτουν μία συσκευή που τα κάνει όλα σωστά σχεδόν σε οποιοδήποτε επίπεδο: η εύκολη ανάπτυξη/ εγκατάσταση, η μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών και η δελεαστική τιμή καθιστούν την SG 115w την τέλεια επιλογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις”.

Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική αξιολόγηση εδώ.

Η ομάδα προϊόντων δικτυακής ασφάλειας της Sophos είναι δικαίως περήφανη για τα επιτεύγματα αυτά, αλλά τα εύσημα πηγαίνουν επίσης και στους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Χωρίς το εξαιρετικό feedback που παρείχαν στην Sophos, ενδεχομένως η εταιρεία να μην ήταν σε θέση να κατασκευάσει προϊόντα με τόσο καλή υποδοχή και που κάνουν αυτό που υπόσχονται, την ασφάλεια δηλαδή, απλή υπόθεση. Η Sophos ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν, μέσα και έξω από αυτήν, για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.