ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Logpoint ανακοίνωσε την διάθεση Security Update για την έκδοση 5.2.4 του Logpoint SIEM

Η εταιρεία Logpoint διέθεσε μία νέα αναβάθμιση ασφαλείας. Η αναβάθμιση, καλύπτει ένα αριθμό από fixes για ευπάθειες και κενά ασφαλείας στο λειτουργικό σύστημα Linux, πάνω στο οποίο τρέχει η λύση SIEM της Logpoint. 

Η αναβάθμιση ασφαλείας είναι διαθέσιμη μέσα από την ιστοσελίδα πελατών της εταιρείας (Customer Site)  και θα πρέπει να εγκατασταθεί μέσω του “Security Updates” στις Ρυθμίσεις (Settings) στο περιβάλλον εργασίας (UI). 

Αν υπάρχουν ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Logpoint – μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα/ εταιρεία που είναι υπεύθυνο για την περιοχή σας ή απευθείας στην ομάδα υποστήριξης της Logpoint.   

Το LogPoint επιτρέπει το συσχετισμό των γεγονότων και την δημιουργία αναφορών σχετικά με τις κρίσιμες λειτουργίες των συστημάτων. Αυτό επιτρέπει τη συγκέντρωση δεδομένων κατανοώντας τί ακριβώς βρίσκεται πίσω από τις πολλαπλές καταγραφές που δημιουργούνται από όλα τα συστήματα υποδομών και τις επιχειρησιακές εφαρμογές.

Το LogPoint παρέχει μια πλούσια πλατφόρμα ανάλυσης με αναφορές σε πραγματικό χρόνο για τις υποδομές και τις κρίσιμες επιχειρησιακές εφαρμογές, επιτρέποντας την αποτελεσματική διαχείριση και συνεχή αξιολόγηση της ασφάλειας αλλά και της συμμόρφωσής σε πρότυπα ποιότητας.