ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos Web Appliance v4.0. Επανεκκίνηση του roll-out από τις 18 Μαΐου

Περίπου πριν από ένα μήνα, η Sophos ανακοίνωσε την διάθεση της έκδοσης 4.0 της Sophos Web Appliance. Πολλοί πελάτες, και συνεργάτες της Sophos, ρωτούσαν την εταιρεία για το πότε οι συσκευές θα λάβουν την νέα έκδοση, οπότε και σήμερα η Sophos θέλει να ενημερώσει για την πρόοδο της διάθεσης της αναβάθμισης. 

Η Sophos ξεκίνησε την σταδιακή διαδικασία διανομής στις αρχές Απριλίου. Η σταδιακή διάθεση της αναβάθμισης, επιτρέπει στην Sophos να κάνει διαθέσιμο το προϊόν στους πρώτους που θα το υϊοθετήσουν, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην εταιρεία να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που ενδεχομένως να ξέφυγαν από τις εκτεταμένες διαδικασίες ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας της εταιρείας.

Η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας αποτελεί προτεραιότητα για την Sophos. Κατά την διάρκεια των πρώτων σταδίων της διάθεσης, οι πρώτοι που υιοθέτησαν την λύση της εταιρείας εντόπισαν δύο σημεία στα οποία η έκδοση 4.0 δεν απέδιδε τα αναμενόμενα, οπότε και η εταιρεία αναγκάστηκε να αναβάλει την διανομή μέχρι να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Η Sophos πρόκειται να ξεκινήσει εκ νέου την σταδιακή διάθεση της έκδοσης 4.0 από τις 18 Μαΐου και οι πελάτες της πρόκειται να δουν την διάθεση της αναβάθμισης μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Περισσότερα για τα χαρακτηριστικά της Sophos Web Appliance version 4.0 θα βρείτε εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.