ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επωφεληθείτε της προσφοράς και αντικαταστήστε το WD Arkeia με το SEP sesam με έκπτωση 20%

Τώρα, μπορείτε να αντικαταστήσετε το WD Arkeia στην επιχείρηση σας με ένα από τα καλύτερα υβριδικά συστήματα αντιγράφων ασφαλείας στον κόσμο, το SEP sesam με έκπτωση 20%. 

Η μετάβαση γίνεται εύκολα, γρήγορα και επιπλέον οικονομικά.  Το SEP sesam είναι μία ολοκληρωμένη, ενιαία λύση αντιγράφων ασφαλείας που ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε περιβάλλον χωρίς διακοπές ή απώλειες δεδομένων. Είναι ιδανικό για κάθε περιβάλλον IT και προορίζεται για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από μικρές έως πολύ μεγάλες αλλά και για οργανισμούς. Είναι εξαιρετικά κλιμακούμενο και επεκτάσιμο, και λειτουργεί το ίδιο απλά, είτε βρίσκεται σε έναν, είτε σε πολλές χιλιάδες διακομιστές. 

Αφού εγκατασταθεί, απλώς λειτουργεί, όπως άλλωστε θα περιμένατε (set & forget). Το SEP sesam μπορεί να κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας από 1GB έως 1000TB, και μέσω της τεχνολογίας πολλαπλών ροών (multi streaming) προσφέρει εκπληκτικά υψηλούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων, πολλών terabytes την ώρα σε κατάλληλα διαμορφωμένα συστήματα. Η λύση SEP sesam ειδικεύεται στα αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο σε εφαρμογές, βάσεις δεδομένων και αρχεία σε περιβάλλοντα πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων αφού υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όλες τις πλατφόρμες εικονικοποίησης και  εφαρμογές, όλες τις βάσεις δεδομένων και τις τεχνολογίες αποθήκευσης. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευέλικτο, και ισχυρό υβριδικό σύστημα αντιγράφων ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο. Το SEP sesam μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένα αντίγραφα ασφαλείας για συστήματα όπως τα  Microsoft Exchange Server, Groupwise, Lotus Domino Server, Zarafa, Dovecot IMAP, Cyrus IMAP, Courier IMAP, openLDAP, Microsoft SharePoint και άλλα και υποστηρίζει βάσεις δεδομένων Oracle, MS SQL, IBM DB2, Informix SAP R/3, MaxDB κ.ά. 

Το SEP sesam επίσης προσφέρει εργαλεία που ενεργοποιούν την συγκέντρωση της διαχείρισης και των διαδικασιών ελέγχου για την εξασφάλιση της ευκολίας εποπτείας, παρακολούθησης και ασφάλειας του περιβάλλοντος και προσφέρει εκπληκτικές επιλογές αντιγράφων ασφαλείας για πλατφόρμες εικονικοποίησης συμπεριλαμβανομένων των VMware, Citrix XenServer, XEN, Hyper-V και RedHat. Επίσης μπορεί να ενσωματωθεί πολύ εύκολα με οποιαδήποτε πλατφόρμα στο cloud όπως Citrix Cloud Stack, Amazon EC2 ή οποιοδήποτε άλλο ιδιωτικό cloud.  

Αν θέλετε μία εξαιρετική λύση αντιγράφων ασφαλείας, που υποστηρίζει κλωνοποίηση δεδομένων για εφεδρεία σε περίπτωση διακοπής της λειτουργίας του συστήματος, με εύκολη κεντρική διαχείριση, με αποκατάσταση “bare metal”, με τεχνολογία Deduplication και με τεχνολογία πολλαπλών ροών, τότε αποτελεί την ιδανική πρόταση για να αντικαταστήσετε το σύστημα WD Arkeia, επωφελούμενοι της ειδικής προσφοράς – έκπτωσης 20%!