ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιατί να επιλέξετε το Sophos Endpoint Protection; Για την εύκολη εγκατάσταση!

Η Sophos δημιουργεί επιχειρησιακής-κλάσης ασφάλεια, που λειτουργεί για μικρές και μεσαίες εταιρείες. Παρέχοντας εξελιγμένη προστασία με απλή διαχείριση, το Sophos Endpoint Protection είναι ιδανικό για οργανισμούς και εταιρείας που δεν έχουν πολλούς πόρους. Το Sophos Endpoint Protection επίσης προσφέρει ευελιξία.

Μπορείτε να επιλέξετε διαχείριση στο cloud ή on-premises, ανάλογα ποια λύση βολεύει περισσότερο την επιχείρηση σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικά παραδείγματα που επιδεικνύουν πως κανονικοί πελάτες της Sophos επωφελούνται από κάθεμια από τις λύσεις.

Η εταιρεία Midway Energy Services χρησιμοποιεί το Sophos Cloud για να ασφαλίσει 600 εργαζόμενους που απλώνονται σε 11 τοποθεσίες και σε 5 πολιτείες των ΗΠΑ, με προσωπικό IT που αριθμεί μόλις ένα άτομο. Το Sophos Cloud προσφέρει πρόσβαση που βασίζεται στον ιστό σε μία ενοποιημένη κονσόλα με πολιτικές που ακολουθούν τους χρήστες κατά μήκος πολλών συσκευών και πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι ο διαχειριστής IT μπορεί να ελέγχει τους εργαζόμενους εξ αποστάσεως στα laptops και τις φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν με μία ματιά.

Επιπλέον, είναι απλό να εντοπίσει και να μπλοκάρει απειλές ή ακόμα και να καθαρίσει μολύνσεις χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψει.

Η εγκατάσταση/ ανάπτυξη είναι αστραπιαία, επειδή το Sophos Cloud δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου διακομιστή, και έτσι μπορείτε να είστε έτοιμοι και λειτουργικοί σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Επίσης η κονσόλα διαχείρισης που βασίζεται στο σύννεφο είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την απλότητα, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να είστε ειδικός στην ασφάλεια για να την χρησιμοποιήσετε.

Η λύση on-premise του Sophos Endpoint Protection είναι επίσης εύκολη στην εγκατάσταση/ ανάπτυξη. Η Lassen County στην California των ΗΠΑ, επέλεξε την Sophos για να αντικαταστήσει την υπάρχουσα λύση, κατά μέρος επειδή ήταν ιδιαίτερα απλή αυτή η αλλαγή. “Οι περισσότερες άλλες εταιρείες υποσχέθηκαν ιδιαίτερα απλή εγκατάσταση, αλλά η αφαίρεση και το rollout δεν λειτούργησαν όταν τα δοκιμάσαμε” λέει ο Διευθυντής του τμήματος IT της Lassen County, Robert Talley. “Η Sophos παρείχε μία αυτόματη μετάβαση που ήταν απλή και εύκολη” συμπλήρωσε.

Η Sophos μάλιστα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο απλά για τους πελάτες της, αφού έχει δημιουργήσει πολιτικές εξ ορισμού, που είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να παρέχεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην προστασία, στην ευχρηστία και στην απόδοση – ώστε η απλή ασφάλεια, να λειτουργεί όπως λέμε out-of-the-box.

Περισσότεροι λόγοι για να προτιμήσετε το Sophos Endpoint Protection

Αν κοιτάζετε να αλλάξετε σε μία ασφάλεια endpoint (τελικού σημείου) που είναι απλώς καλύτερη, σας δίνουμε πέντε σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε το Sophos Endpoint Protection.

Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να ασφαλίσετε τον οργανισμό και την εταιρεία σας με προστασία που προσφέρει τα παρακάτω οφέλη:

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.