ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Array. SSL VPNs: Μια χαρά ζωντανά και απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια ΙΤ

Αρκετός θόρυβος προκλήθηκε πρόσφατα στην κατά κανόνα ήσυχη αγορά SSL VPN τον τελευταίο καιρό, με την εκχώρηση από την Juniper της ναυαρχίδας σειράς προϊόντων Junos Pulse SSL VPN της εταιρείας (γνωστή και ως MAG Series ή SA Series) στην Siris Capital – η οποία με τη σειρά της δημιούργησε μια νέα εταιρεία για να συνεχίσει την ανάπτυξη και την πώληση της σειράς προϊόντων.

Αυτή η μεγάλη αλλαγή έχει αναγκάσει πελάτες και μεταπωλητές να αξιολογήσουν και να αναθεωρήσουν ενδεχομένως τις επιλογές τους για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές αγορές SSL VPN. Πρόσφατα επίσης, η εταιρεία αναλύσεων της βιομηχανίας Gartner κυκλοφόρησε έναν Οδηγό Αγοράς Επιχειρησιακών Υποδομών VPNs, στον οποίο ορθώς οι συγγραφείς διαπίστωσαν “Η αγορά VPN είναι ώριμη και κατακερματισμένη, επειδή οι δυνατότητες είναι ενσωματωμένες σε άλλα προϊόντα, όπως σε δρομολογητές, firewalls, σε portals, σε σουίτες εφαρμογών, σε συσκευές ενοποιημένης διαχείρισης απειλών (UTM) και σε πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων. Οι mainstream εταιρείες VPN, το προσφέρουν ως μέρος μιας οικογένειας προϊόντων και υπηρεσιών δικτύωσης, που μπορεί να περιλαμβάνει και τη διαχείριση της πρόσβασης και της single sign-on (SSO)”.

Οι συγγραφείς της έκθεσης σημειώνουν επίσης ότι τα “VPNs είναι μια χαρά ζωντανά, και έχουν μακρύ μέλλον: Οι εταιρείες θα πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μεθόδους κρυπτογράφησης σε επίπεδο υποδομής VPN ως ένα από τα στρώματα της ασφάλειας τους, να εξετάσουν τις επιλογές τους και στα τέσσερα σενάρια που παρουσιάζονται στην παρούσα έρευνα και να διατηρήσουν ένα πενταετές σχέδιο”. Ο οδηγός αγοράς που συνιστάται να τον διαβάσετε, περιλαμβάνει στην λίστα την Array Networks ως μία αντιπροσωπευτική εταιρεία του είδους και παρέχει συστάσεις αγοράς που είναι πολύ πρακτικές και καλά μελετημένες.

Στην Array, είχαμε δώσει ιδιαίτερα έμφαση στο SSL από την δημιουργία της εταιρείας σχεδόν 15 χρόνια πριν. Στην πραγματικότητα, σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας ως “Η εταιρεία SSL” λέει ο Roland Hsu της Array Networks. Σε αντίθεση με τους περισσότερους (αν όχι όλους τους άλλους) προμηθευτές, έχουμε αναπτύξει το δικό μας SSL stack αντί να χρησιμοποιούμε ως βάση το OpenSSL. Μέσα από αυτή την πρόβλεψη, η AG Series της Array και η SPX Series έχουν ανοσία στις νεοανακαλυφθείσες ευπάθειες του OpenSSL όπως είναι τα Heartbleed και Man-In-The-Middle (MITM).

Επίσης, μέσω της μακράς ιστορίας μας ως πωλητές SSL VPN, τα προϊόντα μας είναι πολύ ώριμα με ένα πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών κατά μήκος της προιοντικής σειρά μας με μοντέλα που μπορούν να εξυπηρετήσουν από πολύ μικρές έως εξαιρετικά μεγάλες εγκαταστάσεις συμπληρώνει ο Roland Hsu.

Όπως ο οδηγός Gartner επεσήμανε, οι “κρυπτογραφημένες επικοινωνίες είναι θεμελιώδους σημασίας για τη διασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς των επιχειρηματικών πληροφοριών”. Έχουμε την δέσμευση, την αρχιτεκτονική, τα χαρακτηριστικά, την επεκτασιμότητα, την απόδοση και ακόμα περισσότερα για να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε την επιτυχή ανάπτυξη SSL VPN στον οργανισμό σας.

Πρόγραμμα Αντικαταστάσης Juniper SSL VPN

Αν είστε ένας από τους πολλούς πελάτες και μεταπωλητές της Juniper που αμφισβητούν τις τρέχουσες επιλογές SSL VPN που έχετε κάνει, η Array μπορεί να βοηθήσει. Είμαστε δεσμευμένοι στην αγορά SSL VPN, και η σειρά AG μας πληροί ή και υπερβαίνει τις δυνατότητες των αντίστοιχων προϊόντων MAG Series και SA Series της Juniper.

Προσφέρουμε ένα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα για να σας βοηθήσει να μετακομίσετε στην σειρά προϊόντων AG της Array, με δωρεάν hardware και αδειοδότηση – το μόνο που χρειάζεται να προμηθευτείτε είναι μία σύμβαση υποστήριξης 3 ετών (με έκπτωση). Απευθυνθείτε σε ένα αντιπρόσωπο ή μεταπωλητή των προϊόντων Array σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.