ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιατί να επιλέξετε το Sophos Endpoint Protection; Για την άδεια χρήσης με βάση τους χρήστες

Όλο και περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές – έναν φορητό υπολογιστή στο γραφείο, ένα tablet για επισκέψεις στους πελάτες, και ένα smartphone για τις υπόλοιπες εργασίες.

Η ανά-χρήστη άδεια χρήσης του Sophos Endpoint Protection είναι οικονομική και παράλληλα απλούστερη στην διαχείριση. Μπορείτε να προστατεύετε όλους τους χρήστες Windows, Mac και φορητών συσκευών (π.χ Android, iOS) μαζί. Και οι χρήστυες μπορούν να προσθέτου συσκευές χωρίς να προσθέτουν πρόσθετη επιβάρυνση στην ασφάλεια σας.

Πρόσφατα, η Sophos πραγματοποίησε μία έρευνα που συμμετείχαν διαχειριστές IT, για να ανακαλύψει τον τρόπο που διαχειριζόντουσαν την ολοένα αυξανόμενη πρόκληση της ποικιλομορφίας των συσκευών κατά μήκος των οργανισμών και των επιχειρήσεων που είχαν αναλάβει.

Αυτό που ανακάλυψε η Sophos, ήταν ότι τα τμήματα ΙΤ είχαν ολοένα αυξανόμενες ανάγκες διαχείρισης Windows PCs, Macs και φορητών συσκευών: το 78% υποστήριζαν ή σχεδίαζαν να υποστηρίξουν Macs στα δίκτυα τους, ενώ το 41% είδε τον αριθμό των Macs να αυξάνει στα επιχειρησιακά περιβάλλοντα τους.

Οι φορητές συσκευές επίσης πολλαπλασιάζονται όσο ραγδαία πολλαπλασιάζονται και οι Macs (φορητοί υπολογιστές της Apple με λειτουργικό σύστημα OS X), αν όχι με μεγαλύτερο ρυθμό. Είτε πρόκειται για τον iPad Air που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος ή CEO της εταιρείας, το Samsung Galaxy που τρέχει Android ή το iPhone 6, οι χρήστες σας, είστε υποχρεωμένοι να τα διαμορφώσετε για εταιρική χρήση, και χρειάζεται να έχετε τον πλήρη έλεγχο πάνω τους.

Οι φορητές συσκευές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εταιρικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε επιχειρησιακά δίκτυα WiFi και σε άλλα δεδομένα που οι χρήστες σας διαμοιράζονται μέσω εφαρμογών – και αυτό σημαίνει ότι η ασφάλεια IT σας βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια των χρηστών σας.

Με το Sophos Endpoint Protection, η Sophos καθιστά ευκολότερη από ποτέ την διαχείριση και τον έλεγχψο όλων των συσκευών των χρηστών σας. Οπότε μπορείτε με βεβαιότητα και αισιοδοξία να αγκαλιάσετε το BYOD (Bring Your Own Device) και να υποστηρίξετε και να προστατεύσετε το μεγάλο φάσμα των συσκευών των χρηστών σας.

Περισσότεροι λόγοι για να προτιμήσετε το Sophos Endpoint Protection

Αν κοιτάζετε να αλλάξετε σε μία ασφάλεια endpoint (τελικού σημείου) που είναι απλώς καλύτερη, σας δίνουμε πέντε σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε το Sophos Endpoint Protection.

  • Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να ασφαλίσετε τον οργανισμό και την εταιρεία σας με προστασία που προσφέρει τα παρακάτω οφέλη:
  • Καινότομος τεχνολογία από ένα ηγέτη της βιομηχανίας
  • Εξαιρετική απόδοση που δεν θα καθυστερεί τους χρήστες σας
  • Σοφιστικέ απλότητα – σας γλυτώνει χρόνο και είναι απλό στην διαχείριση
  • Αδειοδότηση με βάση τους χρήστες, για την φιλοξενία μοντέρνου εργατικού δυναμικού
  • Ευέλικτη ανάπτυξη – εγκατάσταση (on-premise) ή στο σύννεφο (cloud)

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.