ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιατί να επιλέξετε Sophos Endpoint Protection; Για την σοφιστικέ απλότητα

Η “σοφιστικέ απλότητα” ακούγεται λίγο σαν παράδοξο. Πως μπορεί κάτι να είναι σοφιστικέ και απλό; Στην Sophos φέρνουν την απλότητα σε οτιδήποτε κάνουν. Είναι εύκολο για τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την καινοτόμο προστασία της εταιρείας –και αυτό είναι το σοφιστικέ κομμάτι- επειδή τα προϊόντα της εταιρείας σχεδιάστηκαν έχοντας στο μυαλό τους χρήστες. 

Το Sophos είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση και στην διαχείριση, και απαιτούνται μόλις μερικά κλικ. Ας δούμε πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε την κονσόλα διαχείρισης –και στις δύο λύσεις, σε εγκατάσταση (on-premise) ή στο σύννεφο- για να έχετε μία καλή ιδέα του τι σημαίνει “σοφιστικέ απλότητα” στην πράξη.

Ας ξεκινήσουμε με την έκδοση on-premise του Sophos Endpoint Protection, το οποίο επίσης κέρδισε το βραβείο AV-Test για την κορυφαία ευχρηστία του (Best Usability).

Σε αυτό το video, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για το πώς μπορείτε να μπλοκάρετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας το Application Control της Sophos.

Με το Application Control (Έλεγχος εφαρμογών), μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε τις απαραίτητες και αναγκαίες εφαρμογές και να μπλοκάρετε όσες έχει διευκρινιστεί ότι είναι απαραίτητο από την πολιτική της εταιρείας που εργάζεστε –όπως είναι τα παιχνίδια- και όλα αυτά από την κεντρική κονσόλα.
Άλλες λύσεις ενδεχομένως απαιτούν να μπλοκάρετε κάθε εφαρμογή μεμονωμένα, αλλά με το Sophos, μπορείτε να μπλοκάρετε εφαρμογές σύμφωνα με τον τύπο τους ή την ομάδα χρηστών.

Επίσης υπάρχει το Sophos Cloud Endpoint, για το οποίο ανεξάρτητοι reviewers λένε ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στην χρήση και συνδυάζει την ευχρηστία με την υψηλή απόδοση.
Με το Sophos Cloud, δεν υπάρχουν διακομιστές για να “στήσετε” και να ρυθμίσετε, γιατί οι υπολογιστές λαμβάνουν προστασία και αναβαθμίσεις από διακομιστές που συντηρούνται από την Sophos. Είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση και στην ανάπτυξη, και πανεύκολο στην χρήση και στην διαχείριση.

Οι διαχειριστές μπορούν να συνδεθούν στο Cloud dashboard από οπουδήποτε, οι αναβαθμίσεις και οι ενημερώσεις είναι αυτόματες και η κλιμάκωση απεριόριστη. Επιπλέον, η Sophos έχει ενσωματώσει τις καλύτερες πρακτικές ασφαλείας, και επομένως οι πελάτες λαμβάνουν αποτελεσματικές ρυθμίσεις ασφαλείας εξ ορισμού.
Μάθετε περισσότερα για τον απλό τρόπο χρήσης της κεντρικής κονσόλας διαχείρισης του Sophos Cloud σε αυτό το video.

Περισσότεροι λόγοι για να προτιμήσετε το Sophos Endpoint Protection

Αν κοιτάζετε να αλλάξετε σε μία ασφάλεια endpoint (τελικού σημείου) που είναι απλώς καλύτερη, σας δίνουμε πέντε σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε το Sophos Endpoint Protection.

  • Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να ασφαλίσετε τον οργανισμό και την εταιρεία σας με προστασία που προσφέρει τα παρακάτω οφέλη:
  • Καινότομος τεχνολογία από ένα ηγέτη της βιομηχανίας
  • Εξαιρετική απόδοση που δεν θα καθυστερεί τους χρήστες σας
  • Σοφιστικέ απλότητα – σας γλυτώνει χρόνο και είναι απλό στην διαχείριση
  • Αδειοδότηση με βάση τους χρήστες, για την φιλοξενία μοντέρνου εργατικού δυναμικού
  • Ευέλικτη ανάπτυξη – εγκατάσταση (on-premise) ή στο σύννεφο (cloud)

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.